Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Баща на трети син :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честита ти рожба! Да ти е здрав юнака, все да е усмихнат и да радва и вас! Всичко хубаво на семейството ти!

Коментар

Ей това се казва герой в тези трудни времена баща на 3 деца!Моите поздравления и да му се радвате много,а и той да ви радва много.Да ви е жив и здрав!
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Да ви е живо и здраво и много да ви радва малкия. п.п. Пробвай още един път може да излезе женско. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Честито колега ! Да ви е живо и здраво и много да ви радва

Коментар

nelegalniq написа:
            п.п. Пробвай още един път може да излезе женско. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
            ДЪржа изрично да подчертая, че не съм от ромски произход. Не знам дали това личи по правописа ми, но е факт. АКо от тук нататък пробвам нещо, то ще е на чуждо и ще е потайно Но все подозирам, че пак ще е момче - от 5 поколения в рода ми не се раждат момичета - голяма суша. :D Много благодаря на всички за поздравите и пожеланията, както казах вече - да ви се връща! А относно обема на багажника - 500 литра са си добре, лошото е, че входа на капака е относително малък - жертвана е функционалност в името на перфектното дупе на Алфата :D
            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

popara801 написа:
              Ей това се казва герой в тези трудни времена баща на 3 деца!
              Мерси, колега, но не се имам за герой :D Ако не се бях женил втори път едва ли щях да имам 3-ма синове. Но жена ми (настоящата ) не е виновна с нищо, че като млад съм правил грешки - тя с право иска да има две деца. А на мен, че ми е трето - берекет :D Е, излишно е да казвам, че се притеснявам с 3 деца в тези несигурни времена, но все пак един живот живеем
              She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Честито Ганчо!Много се радвам на такива новини! Да са ти живи и здрави и тримата синове, и майките им!И най-вече - дупе да ти е яко, да ги храниш тез гърла Дай Боже всекиму такава радост!

Коментар

Честито, колега! Да ви е жив и здрав
                  FIAT Marea ex
                  FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

ЧЕСТИТО! Да сте живи и здрави всички!
                    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Честито, колега! Да ти е живо и здраво детенцето и много да те радва.

Коментар

Честито, колега! Да сте живи и здрави всички!
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Честита ти поредна рожба,колега! Да ти е живо и здраво момченцето и много радост и щастие на всички ви!
                          Уважавам тези,които ме уважават!
                          Clube do Marea!

Коментар

Честито да ти е момченцето !
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Честито колега!
                              Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                              Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Честито колега!Да е жив и здрав и много да ви радва!
                                Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                                Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Working...
                                X