Използвате ли тази от благините на "Skype"?Личните ми наблюдения са че,малко от приятелите ми ги ползват.Нямам обяснение защо.Наложили ми се да пусна програмата винаги се интересувам отсреща има ли микрофон и камера.Някак си много по удобно ми е да се видя с човека отсреща,да се чуем и да се разберем по някой въпрос.Па и чат пакетите поевтиняха,за около 20 лева всеки може да се сдобие с камера и слушалки с микрофон.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Използвате ли камера, микрофон и слушалки със Skype ?
Collapse
X
-
Имам от 100 години и камера, и слушалки с микрофон. Не ги ползвам защото пак преди 100 години (като ги купих) връзката не ставаше за разговори (прекъсва много) и те така си стоят. Сега вече може би са по-добре нещата, ама аз в повечето случай си ползвам телефона за разговори.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
-
Аз предпочитам да пиша, но с приятелите, които са в чужбина предпочитам да говоря.Когато съм в къщи обаче, си пускам скайпа на телефона, и така на практика пак говоря от телефона (през скайп и WiFi).Случва се понякога да говоря и през компютъра, но по-рядко, имам един микрофон в офиса, и слушалки с микрофон у дома.На лаптопа ми няма вграден микрофон, нито камера, и по-добре Понякога го ползвам за оправдание като не ми се говори с някой... казвам "нямам микрофон" и край (ама наистина нямам де , някой да не се обиди сега )Аз лично предпочитах Фринг на телефона, че поддържа и видео разговори, но те със Скайп разпърдяха гърнето и вече не поддържат скайп протокол.Но преди работеше безупречно.
Коментар
-
tarabas
Имам микрофон и слушалки, но слушалките ползвам за музика, а микрофона много рядко. Предпочитам да пиша Поздрави!
Коментар
-
Преди 3-4 години,ползвах много микрофон,слушалки,камера и такива глупости.Колко китайски слушалки и микрофони съм купувал и хвърлял щото се развалят на 2-рия ден ... И всичко това заради една мания - Counter-Strike.Сега пак ползвам и микрофон и камера,но по-малко и главно за разговори с приятели в чужбина и роднини в чужбина ... П.П И все пак,още си цъкам Цс`а ... Ама по-рядко и не ми е мания.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Аз камера нямам, ама слушалките и микрофона редовно ги ползвам. Еее, често ми се налага и да пиша по скайпа, ама нали затова клавиатурата ми е 10 годишен черен компак от старите. Ами в крайна сметка, какво да кажа по въпроса - все ми е тая дали ще пиша или ще говоря.Обаче, Краси, погледнато под друг ъгъл - скайпа се използва просто за чат, като древната "Мирка" (Mirc), а на слушалките да си пуснеш ейсидиси на уинампа.
Коментар
-
Малко извън темата един кудош с една моя клиентка . Звъни ми една по мобилния телефон да ме пита кога да си докара телевизора за ремонт . Обаче като вдигнах телефончето си първите и думи бяха : Коцев познай коя ти се обажда ? Аз като никога по гласа познах кой ми се обажда и на свой ред на майтап рекох : Познах те , даже те и виждам на телефончето че то е от новите модели и ми показва на екрана човека с когото говоря. Жената замълча малко и изключи телефончето си .Повече не ми звънна . Останах с убежденито че тя се върза на моите думи и е била в неудобно положение и е затворила за да не я виждам такава . Страх лозе пази е казал народа . А иначе и в къщи и в сервиза имам и камерки и колонки и микрофони . Особенно в сервиза набера по скайпа друг колега и като си пуснем камерите и колонките си работим и говорим и виждаме какво правим .И тук имам разни случки . Влиза един Манго при колегата и се пазари за колко лева ще му направи телевизора . Колегата казва една цена . Мангото вика : а много пари ми искаш аз ходих при Коцев той каза че са 5лв ще ми го направи . Колегата му вика : ами върви при Коцев тогава . Манго идва след половин час при мене и пак със същия лаф излиза и на мен . Пита ме :колко ще ми вземеш . Казвам му колкото му каза и колегата . Мангото казва : а аз ще отида при Пешо той за пет лв каза че ще ми го направи . Ама Манго не знаеше че ние двамата имаме директна видео и аудио връзка . Та му казвам че ти нали от него идваш и го излъга че си идвал при мен . Стои като гръмант и ме гледа . Откъде разбра че съм бил при него ? Ами ето влез да ти покажа . Влезна Манго видя колегата насреща, чу разговора между нас взе си телевизорчето и само измрънка .Ясно вече някои наши номера не минават и си замина .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар