Колега дано не се разсърдиш ама тея сайтове са пълна парлама. Правят се умишлено и не с цел някой да спечели награда, а друг да се облажи. Принципа е ясен защото и аз преди съм участвал в разни подобни интернет занимавки за печелене на парички. Има сайтове в интернет които плащат някакви центове за определен брой кликания по определени сайтове. Чрез кликанията които вие и колегите тук правите не правите нищо друго освен да пълните сметката на някой. При мен преди беше по от 0.01 до 0.15Е цента за отворен сайт. Като на ден можеш сам да отвориш до 3-4 сайта, но чрез мрежа от приятели можеш да ги направиш примерно ако имаш 50 човека с който започнеш да действаш или се свържеш с тях чрез сайта да си докарваш някакви бонуси в края на месеца. Доволно имаше потребители които използваха подобни сайтове за кликания и такива за изпращане на спам и така клик по клик в края на месеца по 50-60Е добре си е. Ама трябва да висиш по цял ден пред ПЦ-то и те така. Цъкайте си за здраве ПС. Дано да е верно и да ви дадат награда! Похвали се ако я вземете.
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Няма проблем колега, аз го пуснах детето да се радва, регистрацията е негова!
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар