Всички коли, произведени през 1997-ма, независимо от датата и месеца - през тази година се считат за 15-годишни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Годишен данък 2011г. !!!
Collapse
X
-
injekciona написа:Колеги, някой има ли представа как ще ме таксуват тази година? По документи купето ми се води 01.01.1997, ще мина ли в графата над 14 години или ще ме таксуват до 14 включително, че разликата в данъка е ...FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
Не мога да разбера защо като колата ми е евро 03 - по вредни емисии бие почти всички стари таралясници дето плащат по 18 лв данък, моят данък за 2011 град Велико Търново е 240 лева?Не мога да разбера защо данъка ми е 240.00 лева?.. бахти ...Би трябвало данъка да е един и същи за всичко и всички?! Как така еди си кой 100 лв а друг 200 лв а трети 15-20 лева ?!?!?! помия!Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
-
Защото караш по-скъпа копа например. Данъците са разделени на години и на мощност. Предполага се, че по-новата и по-мощна кола е по-скъпа. Иначе трябваше да правят данъчни оценки като на апартаментите. Защо примерно някой със 100кв. апартамент в центъра плаща повече от такъв в краен квартал? Пълно щастие няма, това е положението.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
bravo_stz написа:За Браво 00" 1.9 JTD 105 - 190 лв.Fiat Bravo GT 1.9 JTD 105hp
Коментар
-
сигурно е било от датата на придобиване до края на годината...п.п. ай стига ривахти - моя като е 242 лв. и кусур - правете като мен - събирайте всеки месец - по малко...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
FEN TEMPRA BG написа:donnna написа:п.п. ай стига ривахти ...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар