Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Годишен данък 2011г. !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Всички коли, произведени през 1997-ма, независимо от датата и месеца - през тази година се считат за 15-годишни.

Коментар

injekciona написа:
      Колеги, някой има ли представа как ще ме таксуват тази година? По документи купето ми се води 01.01.1997, ще мина ли в графата над 14 години или ще ме таксуват до 14 включително, че разликата в данъка е ...
      Минаваш , вчера го платих в Карлово 87,36 за 103к.с. с отстъпката
      FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
      FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
      FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
      HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS

Коментар

Еее перфектно, поне един разход ще е по-малък тази година
        ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
        Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
        Jet Black E46 M3

Коментар

Не мога да разбера защо като колата ми е евро 03 - по вредни емисии бие почти всички стари таралясници дето плащат по 18 лв данък, моят данък за 2011 град Велико Търново е 240 лева?Не мога да разбера защо данъка ми е 240.00 лева?.. бахти ...Би трябвало данъка да е един и същи за всичко и всички?! Как така еди си кой 100 лв а друг 200 лв а трети 15-20 лева ?!?!?! помия!
          Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon

Коментар

Защото караш по-скъпа копа например. Данъците са разделени на години и на мощност. Предполага се, че по-новата и по-мощна кола е по-скъпа. Иначе трябваше да правят данъчни оценки като на апартаментите. Защо примерно някой със 100кв. апартамент в центъра плаща повече от такъв в краен квартал? Пълно щастие няма, това е положението.
            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

За Темпра-та 1,6, 1994 г. - 13,75 лв. :D
              FIAT TEMPRA 1.6 i.e 1994 г.

Коментар

За Браво 00" 1.9 JTD 105 - 190 лв.
                93' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
                00' Fiat Bravo JTD 105 SX "SS.Steel/Trofeo" - Ръмжи и бега! (вече на бащата)
                * * * * * * * * * * * * * *
                Стигат ли ти парите, значи не ти стига въображението!!

Коментар

bravo_stz написа:
                  Е, тогава по-добре да е 2.4 JTD 130 99" - 198.72 лв., а с отстъпката при плащане до края на април отсече точно 188.78 кинта...ама що ли, дал Господ дупки като лунни кратери по столичните улици

Коментар

bravo_stz написа:
                    Аз моята бангия я купих преди 2 месеца от Стара Загора и видях данъка за 2010 беше 198 и някви стотинки. 99г. е колата от подписа.До няколко дни отивам тука в община Родопи Пловдивско да видим колко ще ми вземат Един приятел с същата каза че е платил 90лв. за цялата година. Дай БОЖЕ
                    Fiat Bravo GT 1.9 JTD 105hp

Коментар

Това е било някаква грешка. Според ЗМДТ - най-малко данъкът трябва да е 1.10 за киловат, за коли над 74 КВ. Ако Бравото е 77 КВ по талон, това прави поне 127 лв данък, без значение в коя община си.

Коментар

сигурно е било от датата на придобиване до края на годината...п.п. ай стига ривахти - моя като е 242 лв. и кусур - правете като мен - събирайте всеки месец - по малко...
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Ама върви нали ?То за това и като ще е над 100 коня колата поне да не е само с 2-3 , че да се набутваш с голям данък.Като ще е гарга - рошва да е.В Софето за 2.4 @140 коня последните 2 години е 213 лв.
                          Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

donnna написа:
                            п.п. ай стига ривахти ...
                            Ми то това е мечтата на общинарите, да НИ РИВЕМ, а да си плащаме като попове път дупките нека си седят, на тях хич не им пречат...а кинтите - по друго направление

Коментар

FEN TEMPRA BG написа:
                              donnna написа:
                              п.п. ай стига ривахти ...
                              Ми то това е мечтата на общинарите, да НИ РИВЕМ, а да си плащаме като попове път дупките нека си седят, на тях хич не им пречат...а кинтите - по друго направление
                              Вий кат си имате дупки - си е ваш проблем - мислете за кого ще гласувате на 23.10.2011 г.! Ний в Бургас дупки нямаме Имаме си новоасфалтирани улици, даже чух, че ще изместваме Валенсия в календара на F1 за ГП на Европа
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Моя данък го плащах в Стара Загора.316 кинта и някакви стотинки... за 154 коня.С отстъпката беше около 300.А в Пловдив щеше да е "едва" 280
                                Lancia Lybra 5.20 V.I.S. Automatic
                                Lancia Lybra SW 1,9JTD

Коментар

Working...
                                X