Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Годишен данък 2011г. !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В Добрич за Астрата (1.6 моно, бензин-газ) ми е 30лв. Ако имаше катализатор - наполовина.
    N.Y. State of Mind

Коментар

Mercedes C200 Kompressor ’97 година.За миналата година имам да плащам последното четиримесечие или 1/3 от 331 лв. А за тази година дължа 217.14 лв.Мощност 141 KW=193 к.с.
      www.CarProfi-BG.com
      Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
      Зареждане и ремонт на автоклиматици.
      Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Ето един on-line калкулатор за данък МПСhttp://www.epi.bg/calc_danak_auto.php
        FIAT TEMPRA 1.6 i.e 1994 г.

Коментар

Вчера ги платих и на двете коли . За Стилото 140лв и за джипката КИАта 24лв :D
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

stellaniss написа:
            Този сайт не е верен!
            www.CarProfi-BG.com

Коментар

На мен ми изчислява вярно калкулатора. С отстъпката ми данъка беше 18лв и някакви стотинки :D

Коментар

Със сигурност не е верен, щом няма избор на община, а знаем, че във всяка община данъците са определени от общинския съвет и са различни. Няма също корекция за наличен катализатор.

Коментар

Коефициента гласуван и приет от общината е част от уравнението за изчисление в тези калкулатори, ако си го знаеш всичко си е ок, но в този наистина няма община, това е тъпо.Моят данък излезе към 155 лева, за едното самолетче. За другото е тайна.
                  ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

stellaniss написа:
                    пробвано ли е правилно ли изчислява може ли да му се вярва?
                    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                      stellaniss написа:
                      Горе е писано - зависи от общината. В Бургас коефициента е 1.5 - т.е. дължимия минимален данък съгласно чл. 55 от ЗМДТ се умножава по 1.5.Това е защото данъка в ЗМДТ е от-до и на общинския съвет е дадено правото да каже колко. Разликата между минимума и максимума е 3 пъти
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

[quote="donnna"]
                        vaskoni_1980 написа:
                        stellaniss написа:
                        Горе е писано - зависи от общината. В Бургас коефициента е 1.5 - т.е. дължимия минимален данък съгласно чл. 55 от ЗМДТ се умножава по 1.5.Това е защото данъка в ЗМДТ е от-до и на общинския съвет е дадено правото да каже колко. Разликата между минимума и максимума е 3 пъти.Което ще рече примерно - в община Русе за една кола може да плащаш 10 лева данък. За абсолютно същата кола в община Ямбол може да плащаш 30 лева...
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Мареата от подписа - 87 лв без малко в Павликени.
                          now. BMW E39 523i '98 170hp
                          ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                          ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Фиат Уно 1.5 75 к.с. - 22лв (без документ за катализатор) в Пазарджик

Коментар

A катализаторът е от значение за коли само до 74 KW, това е много глупаво. Аз имам 2 даже и пак никой не го взима предвид, а колата ми харчи също толкова, колкото 1.8 атмосферен мотор.
                              www.CarProfi-BG.com

Коментар

Няма оправия в тази държава щом е да ни цакат с цени и данаци европа го искала, ама ако трябва да отстъпят такаси и данаци както е там за коли с газови уредби не може. В Лондон колите с газово са освободени от такси за центъра то да е само там.
                                Обичам си работата.

Коментар

Working...
                                X