Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Годишен данък 2011г. !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pyntoto написа:
    Не може за един мотоциклет който 6 месеца ми стои на стойка в гаража да плащам повече данък....... само защото го имам и бил по скъп от един автомобил.днес платих за колата 21лв. за мотора 57лв.то значи е лукс да имаш и мотор
    Ако не го регистрираш няма данък и ГО и пак си е лукс особенно оффроуда.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Eй сега се връщам от данъчна служба гр. Ел. Пелин - за Гранде Пунто 1.2 65 к.с. бензин платих 13,62 лв. данък за 2011 г.
      SKODA 105L '78
      PUNTO 1.2 MPI ELX '94
      FIAT 126p '89
      TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
      GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

И аз днес платих за Брава-та. Разделих се с 150лв и ми върнаха някакви стотинки.
        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Аз предпочитам да си замълча

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
            Аз предпочитам да си замълча
            Щом Стефанаки е платил около 150, значи ти си платил около 325 лв.

Коментар

... без няколко стотинки ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Аз платих 227лв, ама за миналата година!

Коментар

Няма промяна в данъка спрямо миналата година, платих го на 01.03. - 34.05лв.
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Аз съм регистриран в Карлово и оня ден ходих да го плащам и приятно ме изненадаха че за 2011 ми отпада данъка! :D
                    Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

На какво основание ти отпада данъка? Май е време половин България да се премести в Карлово.

Коментар

За Мареата - 1,9 JTD - 105 к.с., данък за 2011г. в Силистра - 127 лв. Колегата borisov беше писал, че е редно тези с по-мощните /значи и по-скъпи/ коли да плащат по-голям данък и "да не хленчат". Ами аз мойта не я намирам толкова мощна, да не говорим пък колко е "скъпа" - по-новите дизели 1,9-2,0 са стандартно с около 150к.с. Застрахователите смятат ГО по кубатурата, данъчните по KW. Така за Мареа 1,9 TD - 100к.с. и Мареа 1,9JTD - 105к.с., ГО е една и съща, но при данъка има около 100лв. разлика / петте коня в повече дърпат яко сумата нагоре/. През 1999г. се произвеждат и двете, така че възрастта не влияе за данъка.Ред. Редовно плащам и не хленча, но си споммням как при въвеждането на това пресмятане в телевизионен репортаж бяха снимали един стар Опел Омега, но 2,0 бензин и цена като за срап -данъка му беше като на някакъв доста нов и скъп Мерцедес със съвременен дизелов двигател.

Коментар

Абе трябва си всички киловати да се плащат не на една цена, а да плащаш за горница над определени киловати. Така за ТД100 и ЖТД 105 - ще платиш по-скъпо само онези 3 киловата, които са "над". Катализаторът трябва да влияе за всички или за никой.

Коментар

В Плевен за пунто гт платих почти 17лв.

Коментар

А каква е измамата?

Коментар

Ами тука в нащо село не са чували за пунто гт.Този от данъчното като погледна талона и каза,че ми били объркали киловатите с конете.Аз естествено си замълчах,и така вече четвърта година си плащам по толкова.А предния собственик беше писал колата в гражданската одговорност,че е 1,1 55коня с 6 скорости,но аз си я оправих и сега си плащам за 1,4.

Коментар

Working...
                                X