pyntoto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Годишен данък 2011г. !!!
Collapse
X
-
Няма промяна в данъка спрямо миналата година, платих го на 01.03. - 34.05лв.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
За Мареата - 1,9 JTD - 105 к.с., данък за 2011г. в Силистра - 127 лв. Колегата borisov беше писал, че е редно тези с по-мощните /значи и по-скъпи/ коли да плащат по-голям данък и "да не хленчат". Ами аз мойта не я намирам толкова мощна, да не говорим пък колко е "скъпа" - по-новите дизели 1,9-2,0 са стандартно с около 150к.с. Застрахователите смятат ГО по кубатурата, данъчните по KW. Така за Мареа 1,9 TD - 100к.с. и Мареа 1,9JTD - 105к.с., ГО е една и съща, но при данъка има около 100лв. разлика / петте коня в повече дърпат яко сумата нагоре/. През 1999г. се произвеждат и двете, така че възрастта не влияе за данъка.Ред. Редовно плащам и не хленча, но си споммням как при въвеждането на това пресмятане в телевизионен репортаж бяха снимали един стар Опел Омега, но 2,0 бензин и цена като за срап -данъка му беше като на някакъв доста нов и скъп Мерцедес със съвременен дизелов двигател.
Коментар
-
Ами тука в нащо село не са чували за пунто гт.Този от данъчното като погледна талона и каза,че ми били объркали киловатите с конете.Аз естествено си замълчах,и така вече четвърта година си плащам по толкова.А предния собственик беше писал колата в гражданската одговорност,че е 1,1 55коня с 6 скорости,но аз си я оправих и сега си плащам за 1,4.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар