добре де, аз като не съм плащал данък от 3 или 4 години колко ще ми е лихвата и ще има ли някакви глоби.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Годишен данък 2011г. !!!
Collapse
X
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
-
fihi написа:добре де, аз като не съм плащал данък от 3 или 4 години колко ще ми е лихвата и ще има ли някакви глоби.
Коментар
-
И има още една тънкост ,правейки размишление по питането на колегата . Аджеба ,как е минал годишен технически преглед без да представи фактура за платен данък ??? Поне тук в Ловеч изискването е такова. И дали колегата не е минавал техническия преглед като само си е давал документите ,без да представя колата . Само гадая . Не обелвам и дума против колегата . :D :D :D
Коментар
-
fihi написа:добре де, аз като не съм плащал данък от 3 или 4 години колко ще ми е лихвата и ще има ли някакви глоби.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
borisov написа:fihi написа:добре де, аз като не съм плащал данък от 3 или 4 години колко ще ми е лихвата и ще има ли някакви глоби.
Коментар
-
borisov написа:borisov написа:fihi написа:добре де, аз като не съм плащал данък от 3 или 4 години колко ще ми е лихвата и ще има ли някакви глоби.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Глоба след 2 години и 2 месеца нямало..само данъци и лихви.Един приятел получи призовка, отиде и каза, че е продал колата - искаха му само договора и му я отписаха без да плаща нищо.Относно вината. Подчертавам с много дебели черти, не съм скръндза, а никога не съм бил тарикатче... Просто ми беше писнало да плащам на гърба на някакви михлюзи (без да се обижда никой), а същевременно да си троша колата по тези пътища... Е, явно от моя вид протест файда нямаше...Но и след като платих ме хвана яд, че отидох... Пак казвам здраве да е, че ми писна от тази смешна наша държавица, където тарикатите са на почит и се набиват в очите на органите и никой, нищо не им казва, а гърбят нормалния народ, като повечето от нас.По-надолу няма да пиша, защото се познавам с част от модераторите и не искам да възбуждам спорове и обиди.Това си е само моето лично мнение!Ако вярвате в правдата, платете и вие, пък дано един ден караме по асфалтA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:Глоба след 2 години и 2 месеца нямало..само данъци и лихви.Един приятел получи призовка, отиде и каза, че е продал колата - искаха му само договора и му я отписаха без да плаща нищо.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
И на мен не са ми искали за проверка документ удостоверяващ дали съм си платил данъка, а си минавам преглед най-нагледно. Даже ако ми поискат не съм сигурен дали трбва да им го дам - все пак те са само един сервиз, който предлага и ГТП и надали имат право да проверяват за това.Аз минавам преглед за текущата година около 20 февруари, а си плащам данъка за текущата година - март.Всяка година януари месец си унищожавам платените документи. В този случай какво ще ми проверят, като все още не ми е платен данъка за текущата година, а аз съм унищожил разписката от предходната?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар