chaveto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Годишен данък 2011г. !!!
Collapse
X
-
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
както винаги българска работа всеки, почва да се оплаква .Но и голяма част от оплакващите се могат да си позволят да карат коли над 100к.с., като голяма част от тези коли горят над 10-15 на 100 , но уви никои не се оплаква от това че дава сума 4-ри или дори 5 цифрена годишно само за гориво , а да не говорим за консумативи или ремонти. Но така е щом стане дума за пари които трябва да бъдат дадени на държавата се започва мрънкането и плюенето. Неискам да засягам никои от колегите,всеки има мнение и това е моето, а съм сигурен че има и много други колеги които са съгласни с моето
Коментар
-
borisov написа:както винаги българска работа всеки, почва да се оплаква .Но и голяма част от оплакващите се могат да си позволят да карат коли над 100к.с., като голяма част от тези коли горят над 10-15 на 100 , но уви никои не се оплаква от това че дава сума 4-ри или дори 5 цифрена годишно само за гориво , а да не говорим за консумативи или ремонти. Но така е щом стане дума за пари които трябва да бъдат дадени на държавата се започва мрънкането и плюенето. Неискам да засягам никои от колегите,всеки има мнение и това е моето, а съм сигурен че има и много други колеги които са съгласни с моетоВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
borisov написа:както винаги българска работа всеки, почва да се оплаква .Но и голяма част от оплакващите се могат да си позволят да карат коли над 100к.с., като голяма част от тези коли горят над 10-15 на 100 , но уви никои не се оплаква от това че дава сума 4-ри или дори 5 цифрена годишно само за гориво , а да не говорим за консумативи или ремонти. Но така е щом стане дума за пари които трябва да бъдат дадени на държавата се започва мрънкането и плюенето. Неискам да засягам никои от колегите,всеки има мнение и това е моето, а съм сигурен че има и много други колеги които са съгласни с моетоFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Абе неплащането ще е до едно време . Гледам тук в Ловеч нещо нещата взеха да влизат в релси . На Нова година спипаха депутата Д.Горов пиан с 1.7 промила и му вземаха книжката . Днеска научих а и видях с очите си няколко баровци да ги возят други хора защото и на тях са им взели книжиките . По рано те бяха недосегаеми . Та и с данъците ще е така . Друг е въпроса как се използват средствата от събраните данъци и точно там трябва да си насочим цялата енергия, а не за това да се плащат ли или не .
Коментар
-
snake написа:............
Коментар
-
chaveto написа:Да не говорим, че за долно нанагорнище данъка е един а за горно нанагорнище е друг за едно и също МПС.
Коментар
-
chaveto написа:snake написа:............Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Колега @snake не се правя на интересен. Знам как се смята данъка, но като цяло се опитваме да си обясним защо е объркана системата. Не може в Драгалевци да се плашат данъци по 2-3лв а от другата страна на околовръстното по 20-30-100.....лв. Данъците са объркани навсякъде. Направете си справка някой баровец в Драгалевци колко му е данъка и някой който живее в една панелка какви данъци плаща.
Коментар
-
chaveto написа:@chaveto - къде ти е регистрирана колата ? 320 множко ми се виждат за данък.КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
не помня с кого влезнахме в пререкание тук за данъците, но вече и аз съм издоен, както си трябва...200лв... за 2010.25лв първоначален30лв глоба137лв за 10 месеца (12 лихва и останалото главница)Живи и здрави..Все пак и властта трябва да има от къде да краде, защото е ясно, че инфраструктура не се гради с тези пари!!!A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар