100 или 105 коня няма значение защото утре като смениш колата и при положение че от съвременен двигател1.4см3 хората вадят над 100к.с. може всеки да се замисли дали е реално.мин.заплата 270лв застрахока 200лв и данък 150 250лв винетка 67 направете сметка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Годишен данък 2011г. !!!
Collapse
X
-
Dimo_J написа:хм.... на пасата ми 2.0 150 к.с в Общ. Созопол данъка му е бил 150 лв точно.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Здравейте, колеги!Ползвам отново тази тема, за да не пускам нова. Когато колата беше от 5 до 14 г. плащах по ~100 лв на година (малка община). Очаквах, когато колата вече е над 14 г, данъка да се намали, обаче той си е същия. Знам, че от 5 до 14 г коефициента е 1.5 , а сега над 14 би трябвало да е 1. Защо ли вече не започнат да умножават киловатите по 1, да не би за колите над 74 kW да не важи това правило?Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
-
На мен ми написаха акт в община Илинден и решението беше 50 лв. Казх, че ще обжалвам, те казаха, че не може, аз им цитирах закона, че може и след кратка разправия се разделихме с добро- 20 лв.Това беше миналата година. Сега може и по-лесно да се мине, защото корупцията е на по-високо равнища. Чувал съм , че във всяка община по различен начин колят и бесят.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
ogi28b написа:Колеги, нещо не мога да се справя: искам да намеря къде пише размера на глобата, която се дължи за нерегистриран в двумесечния срок автомобил. Някой може ли да помогне?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
ogi28b написа:Колеги, нещо не мога да се справя: искам да намеря къде пише размера на глобата, която се дължи за нерегистриран в двумесечния срок автомобил. Някой може ли да помогне?Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
steven, благодаря! Аз къде съм търсил, а то къде било... Както и да е. В случая са изминали 23 месеца от изтичането на първоначалния двумесечен срок. Това значи ли, че собственикът е в правото си да заяви отпадане на глобата по давност на основание чл. 34 от ЗАНН? Ако някой го е правил, може ли да сподели как точно е протекла процедурата по заявката за отпадане на глобата?Колега Painfall, може ли да подкрепиш твърдението с цитат от съответния закон, щом вече си го намерил, за да не го търся и аз?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар