на бравото в пловдив 29лв. мисля беше JTD100
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Годишен данък 2011г. !!!
Collapse
X
-
Малееее, колегата на ЖТД 100 платил 30 и нещо а другия 152лв за 10 коня от горе.Като го правят на коне що не сложат по едно дайно на технически преглед та всяка кола да си коригира.Аз за мойта съм сигорен че нямам 103 коня но трябва да платя по другата тарифа. Кажете колеги има ли дайно при което може да се измери мощноста и да се коригира в община и кат?АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.
Fiat 1100L 42г.
Коментар
-
FireBlade написа:Малееее, колегата на ЖТД 100 платил 30 и нещо а другия 152лв за 10 коня от горе.Като го правят на коне що не сложат по едно дайно на технически преглед та всяка кола да си коригира.Аз за мойта съм сигорен че нямам 103 коня но трябва да платя по другата тарифа. Кажете колеги има ли дайно при което може да се измери мощноста и да се коригира в община и кат?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Здравейте, колеги. Използвам тематата, за да питам за данъка, който се плаща в общината. Когато отидох да я регистрирам в общината, те ме попитаха дали е с катализатор, за да се намалят наполовина данъците. Колата е фиат браво 1,6 16в 103 к.с. 76 кВ бензинов 1997 г. и мисля че е с катализатор, но те ми казаха, че трябва да го докажа черно на бяло. В действителност имат ли тези фиати катализатори? Обаче аз не знам къде могат да я проверят и да ми издадат документ, дали има или няма катализатор. Някъде бях чувал, че на колите над 74 кВ не им гледат дали имат или нямат катализатор. Това така ли е ? Малко след като я регистрирах ( юли 2010) ми дойде бележка за 68 лв. за плащане. Това целия ли данък е или наполовина? Общината е една малка община в обл. Смолян - общ. Борино.Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
-
slav4o_p написа:Някъде бях чувал, че на колите над 74 кВ не им гледат дали имат или нямат катализатор. Това така ли е ?slav4o_p написа:Малко след като я регистрирах ( юли 2010) ми дойде бележка за 68 лв. за плащане. Това целия ли данък е или наполовина? Общината е една малка община в обл. Смолян - общ. Борино.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:slav4o_p написа:Някъде бях чувал, че на колите над 74 кВ не им гледат дали имат или нямат катализатор. Това така ли е ?slav4o_p написа:Малко след като я регистрирах ( юли 2010) ми дойде бележка за 68 лв. за плащане. Това целия ли данък е или наполовина? Общината е една малка община в обл. Смолян - общ. Борино.Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
-
Здравейте колеги,вчера минах да платя данъка и останах изненадан как всяка година е все по-висок.За 2010 плащах верно малко закъсняло ...ама кво да се прави .Значи за фиат 1.6 16 v 76 Кв. 97 годин платих 286 лв и някакви стотинки,като лихвата беше 24 лв.данъка е плащан в София.та се чудех някой със същия мотор колко плаща да накравя съпоставка.
Коментар
-
jenshen73 написа:FireBlade написа:Малееее, колегата на ЖТД 100 платил 30 и нещо а другия 152лв за 10 коня от горе.Като го правят на коне що не сложат по едно дайно на технически преглед та всяка кола да си коригира.Аз за мойта съм сигорен че нямам 103 коня но трябва да платя по другата тарифа. Кажете колеги има ли дайно при което може да се измери мощноста и да се коригира в община и кат?
Коментар
-
bob_fcls написа:Здравейте колеги,вчера минах да платя данъка и останах изненадан как всяка година е все по-висок.За 2010 плащах верно малко закъсняло ...ама кво да се прави .Значи за фиат 1.6 16 v 76 Кв. 97 годин платих 286 лв и някакви стотинки,като лихвата беше 24 лв.данъка е плащан в София.та се чудех някой със същия мотор колко плаща да накравя съпоставка.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
колеги за миналата година за браво 1.6 76кв.145лв ,а за тази 95лв. понеже автомобила е вече над 14г. Сега вече го продадох и съм със стило 115к.с.и сеочертава данък около 170лв става въпрос за община сливен.АКО ИМА НЕДОВОЛНИ ОТ ДАНЪЦИТЕ ПРЕДЛАГАМ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ПРОТЕСТ НЕ СТИГА чЕ ПЛАщАМЕ ВИНЕТКИ И КАРАМЕ В ДУПКИ КАТО СЛЕД ВОЙНА АМИ И ДАНЪЦИТЕ ВИСОКИ КАТО чЕ ЛИ КАРАМЕ НЯКАКВИ СУПЕР ЛУКСОЗНИ КОЛИ .ПРОТЕСТ МУ Е МАИКАТА И НЕ САМО НИЕ СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ А ВСИчКИ ПОЗНАТИ И ПРИЯТЕЛИ С АВТОМОБИЛИ НАД 100К.С. АКО ИСКАТЕ ДА ОПИТАМЕ И ДА ОРГАНИЗИРАМЕ НЕщОSTILO JTD
Коментар
-
todorw написа:колеги за миналата година за браво 1.6 76кв.145лв ,а за тази 95лв. понеже автомобила е вече над 14г. Сега вече го продадох и съм със стило 115к.с.и сеочертава данък около 170лв става въпрос за община сливен.АКО ИМА НЕДОВОЛНИ ОТ ДАНЪЦИТЕ ПРЕДЛАГАМ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ПРОТЕСТ НЕ СТИГА чЕ ПЛАщАМЕ ВИНЕТКИ И КАРАМЕ В ДУПКИ КАТО СЛЕД ВОЙНА АМИ И ДАНЪЦИТЕ ВИСОКИ КАТО чЕ ЛИ КАРАМЕ НЯКАКВИ СУПЕР ЛУКСОЗНИ КОЛИ .ПРОТЕСТ МУ Е МАИКАТА И НЕ САМО НИЕ СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ А ВСИчКИ ПОЗНАТИ И ПРИЯТЕЛИ С АВТОМОБИЛИ НАД 100К.С. АКО ИСКАТЕ ДА ОПИТАМЕ И ДА ОРГАНИЗИРАМЕ НЕщОFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар