Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Годишен данък 2011г. !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

на бравото в пловдив 29лв. мисля беше JTD100

Коментар

За 110 коня- 152.36 лв. с 5 процента отстъпка.
      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Малееее, колегата на ЖТД 100 платил 30 и нещо а другия 152лв за 10 коня от горе.Като го правят на коне що не сложат по едно дайно на технически преглед та всяка кола да си коригира.Аз за мойта съм сигорен че нямам 103 коня но трябва да платя по другата тарифа. Кажете колеги има ли дайно при което може да се измери мощноста и да се коригира в община и кат?
        АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
        Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.

Fiat 1100L 42г.

Коментар

FireBlade написа:
          Малееее, колегата на ЖТД 100 платил 30 и нещо а другия 152лв за 10 коня от горе.Като го правят на коне що не сложат по едно дайно на технически преглед та всяка кола да си коригира.Аз за мойта съм сигорен че нямам 103 коня но трябва да платя по другата тарифа. Кажете колеги има ли дайно при което може да се измери мощноста и да се коригира в община и кат?
          Плаща се по документ. За това във Варна по едно време данъка ми беше по-висок от колкото да го платя в София. С малко, но беше. Тази година като исках да го платя - не беше излязъл, а един колега с TD100 се хвалеше, че данъка му бил на половина от миналата - дразня го с факта, че кара по-дърта кошница от моята.
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Еми тогава типо 1,4 на газ и толкоз или на инвалид пишем колата да няма данъци! Тъжно но факт, всеки се стреми към по нова кола и за това трябва да плаща двойно....
            АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
            Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.

Fiat 1100L 42г.

Коментар

Здравейте, колеги. Използвам тематата, за да питам за данъка, който се плаща в общината. Когато отидох да я регистрирам в общината, те ме попитаха дали е с катализатор, за да се намалят наполовина данъците. Колата е фиат браво 1,6 16в 103 к.с. 76 кВ бензинов 1997 г. и мисля че е с катализатор, но те ми казаха, че трябва да го докажа черно на бяло. В действителност имат ли тези фиати катализатори? Обаче аз не знам къде могат да я проверят и да ми издадат документ, дали има или няма катализатор. Някъде бях чувал, че на колите над 74 кВ не им гледат дали имат или нямат катализатор. Това така ли е ? Малко след като я регистрирах ( юли 2010) ми дойде бележка за 68 лв. за плащане. Това целия ли данък е или наполовина? Общината е една малка община в обл. Смолян - общ. Борино.
              Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

slav4o_p написа:
                Някъде бях чувал, че на колите над 74 кВ не им гледат дали имат или нямат катализатор. Това така ли е ?
                точно така е - не се ползва 50% намаление на данъка за коли над 74 кв., каквато е и твоята.
                slav4o_p написа:
                Малко след като я регистрирах ( юли 2010) ми дойде бележка за 68 лв. за плащане. Това целия ли данък е или наполовина? Общината е една малка община в обл. Смолян - общ. Борино.
                половината е.
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                  slav4o_p написа:
                  Някъде бях чувал, че на колите над 74 кВ не им гледат дали имат или нямат катализатор. Това така ли е ?
                  точно така е - не се ползва 50% намаление на данъка за коли над 74 кв., каквато е и твоята.
                  slav4o_p написа:
                  Малко след като я регистрирах ( юли 2010) ми дойде бележка за 68 лв. за плащане. Това целия ли данък е или наполовина? Общината е една малка община в обл. Смолян - общ. Борино.
                  половината е.
                  Благодаря ти, колега!
                  Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

Здравейте колеги,вчера минах да платя данъка и останах изненадан как всяка година е все по-висок.За 2010 плащах верно малко закъсняло ...ама кво да се прави .Значи за фиат 1.6 16 v 76 Кв. 97 годин платих 286 лв и някакви стотинки,като лихвата беше 24 лв.данъка е плащан в София.та се чудех някой със същия мотор колко плаща да накравя съпоставка.

Коментар

jenshen73 написа:
                      FireBlade написа:
                      Плаща се по документ. За това във Варна по едно време данъка ми беше по-висок от колкото да го платя в София. С малко, но беше. Тази година като исках да го платя - не беше излязъл, а един колега с TD100 се хвалеше, че данъка му бил на половина от миналата - дразня го с факта, че кара по-дърта кошница от моята.
                      Така ли не съм те чул

Коментар

bob_fcls написа:
                        Здравейте колеги,вчера минах да платя данъка и останах изненадан как всяка година е все по-висок.За 2010 плащах верно малко закъсняло ...ама кво да се прави .Значи за фиат 1.6 16 v 76 Кв. 97 годин платих 286 лв и някакви стотинки,като лихвата беше 24 лв.данъка е плащан в София.та се чудех някой със същия мотор колко плаща да накравя съпоставка.
                        Е толкова ли е трудно да се разровиш назад в темата и да видиш. На стр.8 съм написал колко съм платил аз (за фиат 1.6 16v 76Кв. 97г.)
                        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Всяка община решава за себе си,а иначе държавата е определила горна/долна граница-от 74 до 100/110/кW-от 1,03 до 3,30лв.Всяка година местния Общ.съвет може да го променя.
                          Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
                          ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

колеги за миналата година за браво 1.6 76кв.145лв ,а за тази 95лв. понеже автомобила е вече над 14г. Сега вече го продадох и съм със стило 115к.с.и сеочертава данък около 170лв става въпрос за община сливен.АКО ИМА НЕДОВОЛНИ ОТ ДАНЪЦИТЕ ПРЕДЛАГАМ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ПРОТЕСТ НЕ СТИГА чЕ ПЛАщАМЕ ВИНЕТКИ И КАРАМЕ В ДУПКИ КАТО СЛЕД ВОЙНА АМИ И ДАНЪЦИТЕ ВИСОКИ КАТО чЕ ЛИ КАРАМЕ НЯКАКВИ СУПЕР ЛУКСОЗНИ КОЛИ .ПРОТЕСТ МУ Е МАИКАТА И НЕ САМО НИЕ СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ А ВСИчКИ ПОЗНАТИ И ПРИЯТЕЛИ С АВТОМОБИЛИ НАД 100К.С. АКО ИСКАТЕ ДА ОПИТАМЕ И ДА ОРГАНИЗИРАМЕ НЕщО
                            STILO JTD

Коментар

Колеги аз имам Фиат Брава 1.6 16V 97г. 76Kw значи за Велико Търново понеже съм от там за 2011г. платих 136лв.данък,обаче дръго ми е интересно защо ако съм от по-малка община плащам по малко данък,ето например четох в по горен пост че един колега със същата кола за София е платил 286лв.

Коментар

todorw написа:
                                колеги за миналата година за браво 1.6 76кв.145лв ,а за тази 95лв. понеже автомобила е вече над 14г. Сега вече го продадох и съм със стило 115к.с.и сеочертава данък около 170лв става въпрос за община сливен.АКО ИМА НЕДОВОЛНИ ОТ ДАНЪЦИТЕ ПРЕДЛАГАМ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ПРОТЕСТ НЕ СТИГА чЕ ПЛАщАМЕ ВИНЕТКИ И КАРАМЕ В ДУПКИ КАТО СЛЕД ВОЙНА АМИ И ДАНЪЦИТЕ ВИСОКИ КАТО чЕ ЛИ КАРАМЕ НЯКАКВИ СУПЕР ЛУКСОЗНИ КОЛИ .ПРОТЕСТ МУ Е МАИКАТА И НЕ САМО НИЕ СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ А ВСИчКИ ПОЗНАТИ И ПРИЯТЕЛИ С АВТОМОБИЛИ НАД 100К.С. АКО ИСКАТЕ ДА ОПИТАМЕ И ДА ОРГАНИЗИРАМЕ НЕщО
                                отдолу ти пише, че си с местоживеене Бургас...та къде в Бургас видя дупки като след Войната???ииииии като си плащаш данъците в Сливен /данъка за автомобила е местен данък/ що не си ходиш в Сливен???п.п. аз плащам 242 лв. ама не се оплаквам, щото дупки в Бургас нямаме....
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X