Отдавна слушам една песничка по едно щатско онлайн радио, намерих няколко песни на групата (вкл. и тази) в магарето, ма като си спомня преди година как чаках 3 семици за една друга, която ме беше подлудила ...Та ако не е в разрез с някои правила тогава да задавам конкретно име на група и песни :D , става дума за електроника от средата/края на ’90 п.с.:не ми се смейте на завъртяния и омотан въпрос, ма с тея хайки напоследък да не стане КАБУМ!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трябва ми една групичка от близкото минало...
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Re: Трябва ми една групичка от близкото минало...
bubachko написа:Отдавна слушам една песничка по едно щатско онлайн радио, намерих няколко песни на групата (вкл. и тази) в магарето, ма като си спомня преди година как чаках 3 семици за една друга, която ме беше подлудила ...Та ако не е в разрез с някои правила тогава да задавам конкретно име на група и песни :D , става дума за електроника от средата/края на ’90 п.с.:не ми се смейте на завъртяния и омотан въпрос, ма с тея хайки напоследък да не стане КАБУМ!
Коментар
-
bubachko
Young American Primitive - SunriseНадали говори на някои нещо, ма за тази как и да е, след голямо борене излезе от мулето, са дира други на групата
Коментар
-
wwweb
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар