Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТЕСТ - Как сте със слуха ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не знам какво чувате, ма на МАХ усилен суббуфер(слаба работа, домашен китайски с колоните ~50вата) при 90-100 и на горе херца всичко в стаята получи такъв резонанс,че направо му идваше да се разпадне. Все едно самолет излиташе. Даже намалих, не го изчаках до край да не се избочи буфера Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Старост - нерадост.На предните ми колони, които са общо взето калпави чувам от 70 Hz до 15 kHz.На Ютуб не ми работят задните колони, които са големи и са с много хубав бас. Иначе с какъвто и да е плеър работят, но на ютуб не щат

Коментар

Сложи една X-FI звукова карта и ще свирнат
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да подчертая, че трябва да слушате с нормално усилен звук, а не със звук на макс. Със звук на макс и аз чувам.

Коментар

На компютърни колонки нЕма начин да се чуе каквото и да е след 16 - 17kHz. Тея дето свирят до 18kHz трябва да са хубави Дръг е въпроса, че записа е един... От 16kHz нивото пада и на 19kHz вече е почти 24db по-ниско. За неинформираните ще кажа, че при намаляне на нивото с 3db, усещането за сила на звука се намаля наполовина.
            Прикачени файлове
            Alfa 159 SW 2.4 Ti
            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Тези, които искат да си тестват слуха, нека да дръпнат файлчето. Започва от 15kHz и свършва на 20kHz, като има паузи по 1 секунда съответно на 16, 17, 18 и 19kHz.
              Прикачени файлове
              Alfa 159 SW 2.4 Ti
              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
                Тези, които искат да си тестват слуха, нека да дръпнат файлчето. Започва от 15kHz и свършва на 20kHz, като има паузи по 1 секунда съответно на 16, 17, 18 и 19kHz.
                Чувам целия запис с доста намален звук
                '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                  gamma написа:
                  Тва според мен треа да си напълно глух ако не го чуеш
                  Bravo 1.2 16v
                  Lancia Dedra 1.8 16v
                  Suzuki GSXR250R

Коментар

Този и аз го чувам до средата

Коментар

PREDATORst написа:
                      S.W.A.T. написа:
                      gamma написа:
                      Тва според мен треа да си напълно глух ако не го чуеш
                      На генератора, който имам / не знам дали е точен или не /, над 18 не чувам , а на пуснатото от колегата си чувам всичко ... 2-та KHz ми се видят доста разлика

Коментар

До 16. Лаптома ми е на коленете, има и странични звуци покрай мен, но още ми пищят ушите

Коментар

Чувам от 200 херца до 13 килохерца на лаптопа, но този файл го чувам целия.

Коментар

Този запис е като аудиограма. На военните комисии едно време правеха, със слушалки и пускат звуци от различна честота. Някои от звуците ги има и на клипчето от youtube.

Коментар

Ухаааа - че яко ама! Чувам от 20 Hz до 19 kHz. Ама средите ми запалиха ушите!

Коментар

На колонките от настолният ми компютър,чувам от 20Hz до 18kHz.
                                Уважавам тези,които ме уважават!
                                Clube do Marea!

Коментар

Working...
                                X