Интересно ми е Вие как мислите?Аз мисля, че и да ги отворят - промяна няма да има, защото някои са отворени пък хоратаса лидери на партии - справка - АПИС!Ако не ги отворят - наистина има спекулации, но ако ги отворят - пак ще има спекулации...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Досиетата и архива на държавна сигурност...
Collapse
X
-
Тези които са там... ще са в 90% жертви.. вероятно много фалшификати с цел компрометиране. Сигурен съм, че тези които са били силните на деня (всички правителства) отдавна са се погрижили техните досиета да изчезнат...Като цяло обаче не ми пука.. за мен всички политици са измет и нито едно скандално досие да няма пак няма да ми се промени мнението за тях...FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Здравейте !Аз съм привърженик на идеята да се разсекретят ... Макар, че това трябваше да стане преди много години, още в зората на демокрацията. Предполагам, че след толкова години и правителства, вероятността да са ликвидирани досиетата на силните на деня - бивши и настоящи, е много голяма ... Поздрави, Б. БорисовFiat Tipo 1.6 AGT
Коментар
-
perlsite написа:Тези които са там... ще са в 90% жертви.. вероятно много фалшификати с цел компрометиране. Сигурен съм, че тези които са били силните на деня (всички правителства) отдавна са се погрижили техните досиета да изчезнат...Като цяло обаче не ми пука.. за мен всички политици са измет и нито едно скандално досие да няма пак няма да ми се промени мнението за тях...
Коментар
-
BBorisoff написа:Здравейте !Аз съм привърженик на идеята да се разсекретят ... Макар, че това трябваше да стане преди много години, още в зората на демокрацията. Предполагам, че след толкова години и правителства, вероятността да са ликвидирани досиетата на силните на деня - бивши и настоящи, е много голяма ... Поздрави, Б. БорисовFIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
FORD C-Max 1.8 TDCi -09г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар