Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има ли някакво развитие с тези карти?
    кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
    кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!

Коментар

VALIO_RACING написа:
      Сигурно и аз вече дразня с тоя въпрос, но и мен ме интересува до къде са стигнали преговорите или ония се правят още на интересни ?
      punto HGT

Коментар

didich написа:
        VALIO_RACING написа:
        Сигурно и аз вече дразня с тоя въпрос, но и мен ме интересува до къде са стигнали преговорите или ония се правят още на интересни ?
        Картите ............
        Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
        И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
        .

Коментар

За тая грешка от страна на ЕКО трябва да се притиснат до стената и да се изнудят за поне 12-15ст/л. отстъпка
          punto HGT

Коментар

Абе хора, стига сте писали глупости! Какви са тия щуротии, дето измисляте? Все си мислех, че като законен представител на Сдружението, по въпросите за картите мога да отговарям само аз или в краен случай - някой от членовете на УС, ама ако някой иска да ни смени - нека заповяда. Картите не са дефектни и са напълно функционални. Няма грешка на ЕКО. Причините все още да не можем да ги разпространяваме са от друг характер.

Коментар

Извинявам се за предния си пост ако с него съм заблудил някой.Но информацията ми е била грешна.
              Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
              И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
              .

Коментар

Значи карти има, ама не се разпространяват, все пак сме всички са на седянката, някой да се изкаже официално
                кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.

Коментар

Точно така, карти има, но не се разпространяват.

Коментар

ogi28b написа:
                    Точно така, карти има, но не се разпространяват.
                    Все още ли има проблем за разпространението им и от какво естество е той?

Коментар

Не, вече няма. От следващата седмица започваме да разпространяваме новите карти, само че ми трябва малко време да седна и да напиша всичко точно и ясно, защото тоя път разпространението няма да е "Дай ми карта - На ти 5!"

Коментар

Момчета, нека сега да обясним и каква е разликата с тези карти, които ще ни давате? Аз, както и повечето си имаме карти от "старите" сини, отстъпката с новите карти е изравнена от преди 10-15 дни. През седмицата 5 стотинки, през уикенда 10 ст, каква е отстъпката и с другите карти, защо тогава да ги сменяме, като условията за форума са пак същите навярно?

Коментар

Старите ще бъдат извадени от употреба, защото са с магнитна лента. В момента такива карти почти няма. Ние сме едни от малкото, които ги използваме. Препоръчвам на всички да си подготвят старите карти да са им под ръка.

Коментар

Днес използвах карта за отстъпка на Еко, да, не беше от нашия форум,а от тези на Алфа. Дадоха ми 7ст на литър отстъпка. Какви са условията за нашите?
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Условията за нашите са като за всички карти Економи клуб. Има ги на сайта на Еко, за да не изброявам подробно. За картите на Алфа не мога да кажа нищо, не съм запознат.

Коментар

Моля да заключите темата Изготвям нова тема.

Коментар

Working...
                                X