Има ли някакво развитие с тези карти?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
didich написа:VALIO_RACING написа:Има ли някакво развитие с тези карти?Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Абе хора, стига сте писали глупости! Какви са тия щуротии, дето измисляте? Все си мислех, че като законен представител на Сдружението, по въпросите за картите мога да отговарям само аз или в краен случай - някой от членовете на УС, ама ако някой иска да ни смени - нека заповяда. Картите не са дефектни и са напълно функционални. Няма грешка на ЕКО. Причините все още да не можем да ги разпространяваме са от друг характер.
Коментар
-
Момчета, нека сега да обясним и каква е разликата с тези карти, които ще ни давате? Аз, както и повечето си имаме карти от "старите" сини, отстъпката с новите карти е изравнена от преди 10-15 дни. През седмицата 5 стотинки, през уикенда 10 ст, каква е отстъпката и с другите карти, защо тогава да ги сменяме, като условията за форума са пак същите навярно?кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!
Коментар
-
Днес използвах карта за отстъпка на Еко, да, не беше от нашия форум,а от тези на Алфа. Дадоха ми 7ст на литър отстъпка. Какви са условията за нашите?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар