Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vili151279 написа:
    Вчера ми се случи следното: зареждам на 4-ти км. едно момче на съседната каса иска да си вземе карта, дават му формуляр и му казват картата струва 2.50 лв, аз имах още една в себе си и му я подарих с изричната уговорка да си попълни формуляр за да е активна. Лелката побесня от яд и бързо му извади касов бон за да не използва отстъпката.Възможно ли е вече картите да се заплащат?
    Оги, сега разбара ли защо от ЕКО протакат нещата, Вили е виновна
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
      vili151279 написа:
      Вчера ми се случи следното: зареждам на 4-ти км. едно момче на съседната каса иска да си вземе карта, дават му формуляр и му казват картата струва 2.50 лв, аз имах още една в себе си и му я подарих с изричната уговорка да си попълни формуляр за да е активна. Лелката побесня от яд и бързо му извади касов бон за да не използва отстъпката.Възможно ли е вече картите да се заплащат?
      Оги, сега разбара ли защо от ЕКО протакат нещата, Вили е виновна
      Няма да споменавам и кой има вина за лошото време, обилните дъждове, падналите самолети, кризата с КТБ, падането на правителството....... :D

Коментар

Това майната му, ама как не ти стана жал за децата в Африка?
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Кво е тва лого на форума върху картите, че аз не виждам такова на моята, пък Airfan-a ми я даде предполагам трябва да има?

Коментар

Да, ако поискаш да си имаш карта, я заплащаш 2.50 лева на касата. Това важи за новите карти Економи и не е от вчера - оня ден, а поне от година. Обявено и на сайта им. Аз затова непрекъснато пиша с огромни букви, че ние разпространяваме нашите карти безплатно. А ти откъде имаш карта, ми е много интересно, като всички карти са у мен?!? Дала си му някоя от старите ли?Ред.: тва за Вили беше. Ето карта с уого:
            Прикачени файлове

Коментар

Bane написа:
              Кво е тва лого на форума върху картите, че аз не виждам такова на моята, пък Airfan-a ми я даде предполагам трябва да има?
              При мен картите нямат лого и вероятно са по-стара партида.

Коментар

ogi28b написа:
                Да, ако поискаш да си имаш карта, я заплащаш 2.50 лева на касата. Това важи за новите карти Економи и не е от вчера - оня ден, а поне от година. Обявено и на сайта им. Аз затова непрекъснато пиша с огромни букви, че ние разпространяваме нашите карти безплатно. А ти откъде имаш карта, ми е много интересно, като всички карти са у мен?!? Дала си му някоя от старите ли?Ред.: тва за Вили беше. Ето карта с уого:
                Взех я на една от срещите на които идвах заедно с един ключодържател и стикер да ги дам на един приятел/ ти бързаше за имен ден на баща ти/, ама той си имаше карта и тази остана в мен. Направих добро дело като я подарих на това момче, а Вие ме съсипахте от разпити, обяснения и т.н., е как да прави добри дела човек и да мисли за децата в Африка

Коментар

Кога ще са готови нашите карти, защото все им казвам, че моята е от старите, като зареждам и все ми искат някакви стотинки разлика да доплащам
                  кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
                  кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!

Коментар

Да доплащаш ?!? Ти ползваш отстъпка, а не ползваш "доплащане" Нашите карти са готови, но поради технически проблеми не можем да ги разпространяваме, ама не ми се обяснява, защото едва ли ви вълнуват такива подробности. Ползвайте старите, въпреки по-малката отстъпка, а каквото зависи от мен - правя всичко възможно да преминем максимално бързо към новите карти. Ако някой толкова не може да издържи - никой не го спира да си замени картата, но няма гаранция, че ако го направи - ще продължи да помага на форума. Къде, на кой обект, в кой ден и в колко часа е станало това, за което говориш, и какво точно са ти казали, за какво допплащане става въпрос?

Коментар

Аз си купих една от Еко-то в Монтана вчера. 2,50 са, дадоха ми още една безплатно.
                      Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997

Коментар

Подсещам, че с такива купени карти - не помагате на форума, а ползвате същата отстъпка, каквато бихте ползвали и с форумска карта. А форумски карти няма. Абе - затворен кръг, шантава история.

Коментар

ogi28b написа:
                          Подсещам, че с такива купени карти - не помагате на форума, а ползвате същата отстъпка, каквато бихте ползвали и с форумска карта. А форумски карти няма. Абе - затворен кръг, шантава история.
                          Пратете, ще раздавам за Пловдив.

Коментар

Да пратя, ама в момента новите още не са активирани

Коментар

Не съм обърнала внимание, че има и форумски
                              Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997

Коментар

Малко по-нагоре в темата - има снимка, Ани. Виж я, ето такива са новите карти.

Коментар

Working...
                                X