vili151279 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
S_BANKOV написа:vili151279 написа:Вчера ми се случи следното: зареждам на 4-ти км. едно момче на съседната каса иска да си вземе карта, дават му формуляр и му казват картата струва 2.50 лв, аз имах още една в себе си и му я подарих с изричната уговорка да си попълни формуляр за да е активна. Лелката побесня от яд и бързо му извади касов бон за да не използва отстъпката.Възможно ли е вече картите да се заплащат?
Коментар
-
Bane
Кво е тва лого на форума върху картите, че аз не виждам такова на моята, пък Airfan-a ми я даде предполагам трябва да има?
Коментар
-
Да, ако поискаш да си имаш карта, я заплащаш 2.50 лева на касата. Това важи за новите карти Економи и не е от вчера - оня ден, а поне от година. Обявено и на сайта им. Аз затова непрекъснато пиша с огромни букви, че ние разпространяваме нашите карти безплатно. А ти откъде имаш карта, ми е много интересно, като всички карти са у мен?!? Дала си му някоя от старите ли?Ред.: тва за Вили беше. Ето карта с уого:
Коментар
-
ogi28b написа:Да, ако поискаш да си имаш карта, я заплащаш 2.50 лева на касата. Това важи за новите карти Економи и не е от вчера - оня ден, а поне от година. Обявено и на сайта им. Аз затова непрекъснато пиша с огромни букви, че ние разпространяваме нашите карти безплатно. А ти откъде имаш карта, ми е много интересно, като всички карти са у мен?!? Дала си му някоя от старите ли?Ред.: тва за Вили беше. Ето карта с уого:
Коментар
-
Да доплащаш ?!? Ти ползваш отстъпка, а не ползваш "доплащане" Нашите карти са готови, но поради технически проблеми не можем да ги разпространяваме, ама не ми се обяснява, защото едва ли ви вълнуват такива подробности. Ползвайте старите, въпреки по-малката отстъпка, а каквото зависи от мен - правя всичко възможно да преминем максимално бързо към новите карти. Ако някой толкова не може да издържи - никой не го спира да си замени картата, но няма гаранция, че ако го направи - ще продължи да помага на форума. Къде, на кой обект, в кой ден и в колко часа е станало това, за което говориш, и какво точно са ти казали, за какво допплащане става въпрос?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар