Одлично както са казали старите хора Който чака ще дочака.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги, не бързам, защото уточняваме последни детайли относно разпространението на новите карти и подмяната на старите. Процедурата ще е малко по-особена и е свързана с бонуси за тези, които подменят картите си. Затова искам да я изчистим хубаво с нашите партньори от ЕКО, за да я стартираме безпроблемно. Търпейшън, моля ви.
Коментар
-
Колеги, разбрах, че наша карта се продава в оня сайт с трите букви, и то срещу скромната сума от 8 лева!!! Това бих го определил като супер-измекярщина! Затова напомням на всички, чеКАРТИТЕ С ИМЕТО И ЛОГОТО НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ САМО ОТ НАС, В ТОЗИ ФОРУМ, НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО, И НИКОГА И ПО НИКАКЪВ НАЧИН ТОВА НЕ СТАВА СРЕЩУ ПАРИ За случая съм информирал съответните лица.
Коментар
-
Хм...този потребител най-вероятно е направен само, за да се пусне тази обява ?Няма ли как да получите ИП на потребителя от администраторите на продавалника...примерно ?Нали все пак това са наши клубни карти и УС има право да получи такава информация, при условие, че е налице злоупотреба ?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Ако не друго, поне тая карта е с изтекла валидност.Айде, давайте новите че моята е валидна до 8/14 и всеки път на ЕКОто ме напъват да ми я сменяли, ама аз не се давам.Както знаете - за Хасково и региона аз се наемам да раздавам карти!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Слав написа:Хм...този потребител най-вероятно е направен само, за да се пусне тази обява ?Няма ли как да получите ИП на потребителя от администраторите на продавалника...примерно ?Нали все пак това са наши клубни карти и УС има право да получи такава информация, при условие, че е налице злоупотреба ?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
И аз се наемам за Кюстендил и региона.Ако трябва ще ги приема по опис с номера и така и ще ги предавам на хората. То бива бива измекярщина...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Колеги, както знаете от предишните ми мнения в темата - ВСИЧКИ издадени до момента карти са валидни, независимо от отбелязания на тях срок, дори и изтеклите. Такава е и продаваната в търговския сайт. Както ви казах - информирах компетентните лица и картата би трябвало вече да е блокирана. Доколкото зависи от нас - ще помогнем с каквото можем, за да се разбере кой е продавачът, но до тук. Картата не е наша, а е собственост на Еко и те могат да предприемат действия, ако решат. Колкото до новите карти - както Киро е написал - картите ще се разпространяват с опис и срещу всяка карта трябва да получим като обратна информация имената на клиента, който ще я ползва, заедно с телефон или и-мейл за контакт. Това е с цел Еко да имат връзка с крайните клиенти, заради маркетинговата политика на компанията. Може би знаете вече, че ако сте заменили своята стара карта "Приятели" с нова "Економи" - за новите се попълва формуляр с тези данни.
Коментар
-
Вчера ми се случи следното: зареждам на 4-ти км. едно момче на съседната каса иска да си вземе карта, дават му формуляр и му казват картата струва 2.50 лв, аз имах още една в себе си и му я подарих с изричната уговорка да си попълни формуляр за да е активна. Лелката побесня от яд и бързо му извади касов бон за да не използва отстъпката.Възможно ли е вече картите да се заплащат?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар