Картите които са раздадени все още са валидни това което са ти казали в бензиностанцията е уловка не си първият който се опитват да му пробутат от "новите си карти" таз карта дето ще ти я издадат отстъпката си е същата Между другото в момента се правят нови карти които ще бъдат раздавани ето ти темата за картите да я прочетеш http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Странна работа, значи служителите да лъжат Мен ми викат, че на тази карта според деня минималната отстъпка е 3/4 стотинки, а на новата е 7 стотинки и стигат до 10 ст отстъпкитекара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!
Коментар
-
Ibiza написа:Има ли разлика във отстъпката на форумските карти ? и тези които предлагат Еко срещу левче ?galvanit написа:Как може да се извади такава карта ?
Коментар
-
Моля темата да бъде слята с тази: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=68894 , защото не ми се пише едно и също в два раздела на форума. Явно има някаква разлика в отстъпките, за която не съм информиран, съжалявам за подвеждащата информация. Ето отстъпките, валидни към вчера:Ще направя каквото зависи от мен да получим новите карти възможно най-скоро, щом така изоставаме с отстъпките.Слети теми.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
Като дойдат новите карти, бих желал няколко, тъй като аз и доста мой приятели ползваме горивата на ЕКО и с радост бих помогнал на форума и FIAT идеята п.с. някой в Стара Загора ако има излишни, и сега мога да взема :DNuova Croma - so far...so good
Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
Fiat BRAVA JTD - ex love
Коментар
-
Като доидат новите карти ме броите и мен.Оги ще ти пратя адреса си на лични понеже тук в Лом други форумски коли освен моята не сьм виждалМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
Дочакахме. Вече са у мен новите карти, много са готини, само че утре ще направя една хубава, чисто нова тема, и в нея ще пише как ще разпространяваме картите. Имайте предвид, че старите карти ще бъдат изтеглени от употреба, а тези, които не успеем да изтеглим - просто ще бъдат деактивирани след месец-два-три-четири.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар