Не се плаща нищо. Относно срещите, виж в раздела "Срещи и Мероприятия", има тема за срещите в София.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ключар (и всички останали), моля да не пишеш нищо на тази тема, освен ако не е свързано с това да разпространяваш карти, защото така най-много да въведеш в заблуда потребителите. За момента - няма такава официална информация, каквато ти си написал. Всички издадени карти важат и в момента, независимо, че отбелязаният на тях срок е изтекъл. В качеството си на председател на Сдружение Фиат Форум България - аз предоставям единствената сигурна и вярна информация по темата. В някои случаи, това може да направят и другите членове на УС, но това ще е изключително. Предварително ти благодаря!-----------------------------Напомням, че зареждайки на ЕКО, вие помагате за популяризиране на форума и марката "Фиат". С натрупаните средства произвеждаме рекламни материали с логото на форума, част от които разпространяваме безплатно с ваша помощ, както и организираме ежегодния събор на итал-фенове - ИТАЛФЕСТ. Форумът - това сме всички ние. -----------------------------Уважаеми колеги и приятели, ЕКО България прави следните промени в отстъпките при зареждане на горива, в сила от днес, 17 февруари 2014 г. (понеделник):за бензин А-95 и дизел:- от понеделник до сряда; събота и неделя - 5 ст. / литър с ДДС- четвъртък и петък - 7 ст. / литър с ДДС.===== за автогаз и Kinitron-100 - отстъпката остава непроменена.================================================== ================За онагледяване - публикувам таблицата от сайта на EKO:
Коментар
-
Оги, на някои от касите най-безцеремонно те подвеждат с думите, че нашите карти важат до 31.03.2014 и се налага подмяната и с някаква си там карта. Предполагам Ключар точно това се е опитвал да каже. Идеята му в случая(според мен) е да се потвърди или отрече подобна информация за това дали картите на ФФБ ще важат до края на март или не, за да знаят колегите и да не се подвеждат да ги сменят. Защото ако картите наистина си важат и ще продължават да си важат до срока на тях, това което се случва в никакъв случай не е коректно и по този начин се ощетява клуба.Поздрави!!!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Ами не се сещам как можем да въздействаме на служителите на всичките бензиностнации на Еко. Но, ако човек си направи труда да поразпита, мисля е много вероятно да му кажат, че въпросната подмяна на картите се отнася за тези на физическите лица, а не за фирмите (и нестопанските организации, както е в нашия случай).Така че писанието на Ключаря е подвеждащо (защото точно заex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Киро, предстои подмяна на картите за форума - вероятно от началото на следващия месец. Затова мисля ще е по-добре да изчакаме новите.И за да няма излишна паника, да кажа, че ще има достатъчно време за снабдяване с новите карти - досегашните продължат да важат - ще има своевременна информация докога.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Pecho написа:Киро, предстои подмяна на картите за форума - вероятно от началото на следващия месец. Затова мисля ще е по-добре да изчакаме новите.И за да няма излишна паника, да кажа, че ще има достатъчно време за снабдяване с новите карти - досегашните продължат да важат - ще има своевременна информация докога.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар