Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Dimo_J написа:
    Колеги имам нужда от 1 карта за мен, че моята я запилях някъде.Към кого да се обърна?
    Ако не се намери наблизо пиши ще ти изпратя.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Dimo_J написа:
      Колеги имам нужда от 1 карта за мен, че моята я запилях някъде.Към кого да се обърна?
      Краси има. Вземи си от него.
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

Имах,ама вече нямам.Имайки предвид ,че при по голямата отстъпка преди време ,интересът беше много слаб,че чудя въобще дали да се ангажирам с нови карти.Ако все пак има желаещи,ще се наема с разпространението.В мен има още ключодържатели на форума и светлоотразители на ЕКО.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

От къде мога да се сдобия с такава карта ????
          Fiat Bravo 1.9TD

Коментар

Ела днес на среща на форума и ще ти дам. Ако не можеш, ще се уговорим нещо друго.

Коментар

Колеги може ли някой да ми каже кой в Пловдив може да ми даде такава карта, защото вече зареждам само от Еко и не е лошо да имам.
              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Случайно ако е останала някоя карта за Еко аз съм човека
                фиат типо 1.4 cat.ie Бахх Маамууу
                Фиат Стило - 1.8 16V , 133 магарета

Коментар

ogi28b написа:
                  Ела днес на среща на форума и ще ти дам. Ако не можеш, ще се уговорим нещо друго.
                  Къде е срещата ще се помъча да дойда
                  Fiat Bravo 1.9TD

Коментар

Колеги,аз също желая една карта От Варна съм

Коментар

Пиши на Марто или виж чата за варненските срещи.

Коментар

Гледам, че картата ми изтича този месец. Не съм от най-активните ползватели на ЕКО, но все пак зареждам. Ако има начин да се сдобия с една карта, няма да откажа.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Имам непотвърдена информация от касиерка на бензиностанция, че картите със срок 01/13 ще са валидни през цялата година, но трябва да се видя с човека от ЕКО, който отговаря за това, за да знам със сигурност дали е така, или не.

Коментар

Потвърдено е официално, че картите, които имат срок на валидност 01/13, ще важат до края на 2013 година.

Коментар

Оги попрочетох темата , мога ли и аз да се сдобия с тази карта защото доста си бръмча и отстъпката добре ще ми дойде и да питам нещо друго тази отстъпка сипват ли ти я в резервоара или примерно сипвам за 20 лева и ми взимат 19
                              FIAT BRAVO 1.2 16V

Коментар

Мога ли и аз да се наредя на опашката за една карта, ако има колега в района на Люлин или където другаде е удобно.Спирам да зареждам на лукойл за момента и искам да си взема карта за отстъпка за друга бензиностанция
                                punto HGT

Коментар

Working...
                                X