Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Обновен е списъкът за Пловдив, а за Плевен - карти ще има в willow75bg, само трябва да стигнат до него, може би другата седмица. Ако има пътуващи колеги, желаещи да помогнат за разпространението на картите в цяла България - нека пишат. Това се отнася за колеги, които тръгват от София, минават през няколко града и оставят карти. В крайна сметка ще използзваме куриери, какво да се прави...Ако някой желае да разпространява карти в своя град, а има наблизо друг град, в който вече има, или ще има карти - може да се уговори с колеги да вземе от тях, не е задължително само от София да пращаме карти. Засега карти ще отпътуват за Пловдив, Стара Загора, Ямбол, Сливен, Бургас, Варна (ама не съм сигурен, трябва да видя с кой се уговарях), Търговище, Плевен, Казанлък, Карлово, В. Търново.

Коментар

Ако се усети липса на карти, споделете...
      Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
      Трезвен ТУК не пиша!
      Un Italiano Vero

Коментар

Здравейте,имам желание да получа карта и съм от Русе.Как да постъпя?
        Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

Да намериш един сериозен човек, които би поел ангажимент да разпространява карти в Русе, след което ще му пратим 10-15-20-100 карти да има. Дотогава - ако има колега от София който ще ходи до Русе - ще му дам карта да ти донесе. Ако ти имаш по-добра идея за получаването на карта - сподели я ?

Коментар

Картите/ 15 бр. / са вече при мен.Желаещите от нашия регион да се свържат с мен на лично.

Коментар

Картите за Бургас и региона са при мен.Желаещите да получат карти да ми пишат на ЛС или да се появят на срещите.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ето малко данни за зарежданията през февруари:Заредните горива (бензин и дизел) са 12’287 литра. Почти 7300 от тях са бензин, а малко по-малко от 5000 е дизеловото гориво. Спад с над 900 литра.Пропан-бутан: 11’438 литра. Спад с почти 1000 литра.Метан: 83 кг. Спад с 15 кг.Общо: 23’809 литра/кг. (1908 литра по-малко). Направени са 1614 зареждания (175 по-малко) с 480 различни карти (с една по-малко от миналия месец), средно по 14.75 литра на зареждане (с 0.37 литра повече от януари).Най-малкото зареждане е направено в Сливен - 1 литър бензин а-95 на цена от 2.33. Лично поздравявам колегата за това, че е използвал картата и е помогнал на форума и обещавам да му платя горивото, стига да види този пост. Най-голямото зареждане е направено в Пазарджик на 27.02 - 109.73 литра евродизел. Този месец нито едно от трите най-големи зареждания не е в София, ако не бъркам - това се случва за 1 път. Другите 2 са в Добрич и Велико Търново. Най-голямото зареждане в столицата е 58.52 литра бензин а-95 +, на 17.02. Коментар - на бензиностанциите Еко по-търсеното гориво е бензинът, отколкото дизелът. Следователно няма причина дизеловото гориво да е по-скъпо от бензина.

Коментар

Страшно интересна статистика - ще се радвам ако можете да извадите такава и за предишни периоди. Много хубаво може да се види как влияе цената на горивото върху потреблението!!

Коментар

Е то не може да е определящо само на базата на тези карти. Може някой да е бил близо до ОМВ, вместо до ЕКО , и да е заредил там. Това не значи, че е намалил потреблението си, а може дори да го е увеличил. Постът ти ме накара да проверя колко общо карти са зареждали за тези два месеца. 608 броя. Това ще рече, че почти половината карти от единия месец не са заредили през другия.

Коментар

veskobravo ... в него има карти и стикери за гр. Перник!
                      Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                      Трезвен ТУК не пиша!
                      Un Italiano Vero

Коментар

И при мен има няколко.Колегите от Сливен и региона може да ми пишат.
                        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Малко числа за месец март:Общо 1815 зареждания, от 553 уникални карти. Зарежданията са средно по 15.34 литра, общо са заредени 27841 литра гориво, от тях:- 13’550 - автогаз- 14’191 - бензин/дизел (8’470 бензин; 5’721 дизел)- 100 - природен газНай-малко е заредно 1.02 литра евродизел, в Пловдив, на 13 март.Най-много е заредно пак в Пловдив - някой камион е понапълнен с 260 литра евродизел на 10 март, а освен него, от нормалните зареждания - най-много е заредно на 2 март в София - 74.27 литра.Обновен е водещият пост - добавени са колегите veskobravo и eh4ev07

Коментар

Колеги, статистиката за месец април е по-добра от тази за март:Общо са направени 2093 зареждания от 586 уникални карти. Средно едно зареждане е от 15.933 литра. Общо са заредени 33347.6 литра. От тях:- 17’635 - автогаз- 15’570 - горива, от които 8739 литра е бензин, а 6831 е дизеловото гориво. От дизеловото - едва 13 литра са "Дизел+". От бензините - 330 литра е Кинитрон100, а 867 литра е "Кинитрон 95+"- 143 кг метанНай-голямо зареждане - в Добрич - 165.98 литра, на 21 април.Колеги, където има нужда от карти, информирайте ме своевременно, за да правя сметка кога да поръчваме карти. Знаете, че не стават от днес за утре. Като ви намалеят - казвайте, да поръчваме навреме и да раздаваме.

Коментар

Имам следните въпроси относно използването на картите: 1) Допълнителната отстъпка валидна ли е с притежаваните от нас (раздадените от форума) карти - http://www.eko.bg/Text.aspx?menuitemid=674&lan=1?2)Възможно ли е използването на картата ми на територията на Сърбия (EKO SERBIA AD)?Или договорените условия важат само за EКО България ЕАД.
                              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Карта

Важи всички отстъпки в случая събота и неделя Картата е само за БГ
                                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                                X