Запази за мен една за в неделя и тоя месец минаваме 20 000 литра
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Понеже "Оня, който владее Силата" каза, че днес е петък и никой не пишел във Форума, та да ви кажа:ЕКО са стартирали от 20.05 нова кампания "Пътувай с Титан". Това са чанти и куфари. При зареждане на гориво за 25 лв. получаваш стикерче.Аз си харесах чанта за лаптоп, която струва 10 точки+9,99 лева.Надявам се, да ги събера до 08.09. :D В противен случай ще моля за помощ от колеги.Успех.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
За момента всички издадени карти важат. Дори и тези с изтекъл срок. Моята изтече януари 2013, но си я ползва и ще важи със сигурност до края на 2013 г. Все още не са решили твърдо какво ще стане с изтеклите карти след тази дата. При яснота - веднага ще ви информирам.Лъчо, събра ли нужните точки?
Коментар
-
О, отдавна. И я имам. Сега трупам в жабката за колежката Вили. . . Помоли преди много време на една от срещите. Но дали все още и трябват? Трябва да я питам.Ако някой има нужда от бройки да казва. Ще си менкаме. :DСтило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
z_sutrov написа:emzo написа:Живко, на бас, че Краси все ще извади една бройка за теб
Коментар
-
lhristov написа:О, отдавна. И я имам. Сега трупам в жабката за колежката Вили. . . Помоли преди много време на една от срещите. Но дали все още и трябват? Трябва да я питам.Ако някой има нужда от бройки да казва. Ще си менкаме. :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар