Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Запази за мен една за в неделя и тоя месец минаваме 20 000 литра

Коментар

Разполагам с карти и мога да снабдявам желаещи във Варна ,Велико Търново и Казанлък.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аз съм от София може ли и аз да се сдобия с такава карта или първо трябва да стана член на клуба ....

Коментар

Можеш естествено. Ела на някоя от срещите в София за да получиш. Най-добре на срещата в неделя.
          00' Bravo 105 JTD

Коментар

Понеже "Оня, който владее Силата" каза, че днес е петък и никой не пишел във Форума, та да ви кажа:ЕКО са стартирали от 20.05 нова кампания "Пътувай с Титан". Това са чанти и куфари. При зареждане на гориво за 25 лв. получаваш стикерче.Аз си харесах чанта за лаптоп, която струва 10 точки+9,99 лева.Надявам се, да ги събера до 08.09. :D В противен случай ще моля за помощ от колеги.Успех.
            Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
            Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
            Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Колеги, картите с изтекъл период могат ли да се подновяват? Или се изоставят и трябва нова.
              FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
              FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

За момента всички издадени карти важат. Дори и тези с изтекъл срок. Моята изтече януари 2013, но си я ползва и ще важи със сигурност до края на 2013 г. Все още не са решили твърдо какво ще стане с изтеклите карти след тази дата. При яснота - веднага ще ви информирам.Лъчо, събра ли нужните точки?

Коментар

О, отдавна. И я имам. Сега трупам в жабката за колежката Вили. . . Помоли преди много време на една от срещите. Но дали все още и трябват? Трябва да я питам.Ако някой има нужда от бройки да казва. Ще си менкаме. :D

Коментар

Аз пък събирам точки за комплекта куфари и ми остават още 4. Но по темата: в Б-с има ли някой карти, че на моята нещо лентата взе да се отлепя и незнам дали в някой момент няма да сдаде багажа?
                    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                    Ex.Opel Astra

Коментар

Живко, на бас, че Краси все ще извади една бройка за теб
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        Последно когато го питах преди около 1 месец нямаше.
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                          emzo написа:
                          Последно когато го питах преди около 1 месец нямаше.
                          Нямах,защото мислех ,че и е изтекъл срока.Почти не я ползвам и с радост ще ти я предам. Миналата седмица се случи да заредя на ЕКО и реших да питам касата дало още важи. Оказа се ,че няма проблем да се ползва.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

lhristov написа:
                            О, отдавна. И я имам. Сега трупам в жабката за колежката Вили. . . Помоли преди много време на една от срещите. Но дали все още и трябват? Трябва да я питам.Ако някой има нужда от бройки да казва. Ще си менкаме. :D
                            Трябват как да не трябват.....той и Модев ми помага иначе няма как да угодя на всички с прищевките им- искам несесер, искам чанта, искам сак........Живот и здраве тази неделя ще се помъча да стана и да дойда на срещата, че така ми е домъчняло.

Коментар

И аз имам няколкоооо.Някой иска - да свирка.
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Преброих седем лепенки в жабката. Може и другаде да има. И аз ще гледам в неделя да съм на линия. За сега всичко върви по план.

Коментар

Working...
                                X