Всеки, който иска карта и си направи труда да дойде на някоя от редовните срещи (особено неделната!), ще получи карта.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
t.mnml написа:Оги попрочетох темата , мога ли и аз да се сдобия с тази карта защото доста си бръмча и отстъпката добре ще ми дойде и да питам нещо друго тази отстъпка сипват ли ти я в резервоара или примерно сипвам за 20 лева и ми взимат 19
Коментар
-
Колеги, без проблем се плаща и с дебитни карти.Както каза Оги, първо подаваш форумската карта за отстъпка, след това плащаш с дебитната. В този случай ти дърпат от картата сумата, за която си заредил минус отстъпката. Ако плащаш кеш ти връщат стотинките от отстъпката. За 20 лева бензин - 32 стотинки. Пак е нещо - едно кафе от автомат, примерно.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
misho_ написа:на адресът в първия пост за люлин, може ли да се вземе карта за отстъпка?Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
emzo написа:Какви са актуалните в момента отстъпки, на сайта на ЕКО, нищо не можах да намеря ?
Коментар
-
Здравейте, Възможно ли е да помоля и аз за една карта тъй като реших да сменям лукоил бензинонстанциите. Искам да попитам тъй като не съм в София събота и неделя мога ли да се уговоря с някой колега нещо през седмицата ако му е удобно и Оги към теб ли трябва да се обърна ли може и към някой друг.Мерси предварителн колеги, живи и здравиFiat Punto JTD HLX 1999
Коментар
-
Списъкът от първа страница не е много актуален, ама пробвайте. Сега дадох малко карти на fihi. Дано да е хубаво времето през месеца, да ходим на повече екскурзии. За предния месец сме заредили 19’957 литра. Да бях напълнил и аз веднъж, да минем 20’000, ама наоколо разбиват резервоари и напоследък както не карам много - сипвам по 10 литра нафта, минавам 400 км, пак 10 литра, пак 400-500 км, и така...Надявам се този месец да успеем да минем заветната граница от 20’000 литра, но за това разчитаме на всички, които ползват форумските карти. Сипвайте, 2.60 - кво му плащаш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар