Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малко навреме, ама ако все още никой не ти е дал - пиши едно ЛС да направим някаква уговорка или мини на някоя среща. Има някаква игра в ЕКО: на всеки 25 лв заредено гориво - получаваш стикер. Стикерите се разменят за определени продукти + някакво доплащане. Аз вече си имам 3 стикера. Не забравяйте да си ги искате!

Коментар

Подарявам си моята карта! Даже ще я изпратя на някой колега за моя сметка, само да ми пише... ЕКО е отвратителна верига, лъжат в литрите и съотношението пропан-бутан е извън всякакви стандарти! От година ги заобикалям и избягвам, както бяга дявол от тамян. Мнението ми е по темата, обяснявам защо искам да се отърва от моята карта. Халал да са им тия 3-7 стотинки/литър. Колата ми след като спрях тяхното гориво върви по-добре! Няма детонации, мотора е по-тих и резервоара ми поема наистина 32 литра, а не 42!
      Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.

Коментар

veni224 написа:
        Подарявам си моята карта! Даже ще я изпратя на някой колега за моя сметка, само да ми пише... ЕКО е отвратителна верига, лъжат в литрите и съотношението пропан-бутан е извън всякакви стандарти! От година ги заобикалям и избягвам, както бяга дявол от тамян. Мнението ми е по темата, обяснявам защо искам да се отърва от моята карта. Халал да са им тия 3-7 стотинки/литър. Колата ми след като спрях тяхното гориво върви по-добре! Няма детонации, мотора е по-тих и резервоара ми поема наистина 32 литра, а не 42!
        Абсолютно вярно е това, същото важи в пълна сила и за шел!

Коментар

Аз имам нужда от още една
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Коментар

VIT написа:
              veni224 написа:
              Абсолютно вярно е това, същото важи в пълна сила и за шел!
              +1
              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Уважаеми колеги, моля да прекратите обсъжданията на качествата на горивата тук, има си раздел Консумативи за това. Темата тук е за друго, никой не ви кара насила да ползвате едно или друго гориво, нито да ползвате отстъпка, нито да подпомагате издръжката на форума!
                ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

В тоя ред на мисли, да споделя, че имам още няколко карти при мен. Който има желание да се сдобие с такава - да пише, за да се уговорим как да я получи.
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Irka написа:
                    В тоя ред на мисли, да споделя, че имам още няколко карти при мен. Който има желание да се сдобие с такава - да пише, за да се уговорим как да я получи.
                    една за мен ако може

Коментар

Аз ще помоля за 2 карти, ако може на Италфеста да ми ги донесете
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Ти само ела! И стикер ще ти залепим! :D
                        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho написа:
                          Ти само ела! И стикер ще ти залепим! :D
                          Идваммммм
                          BMW E90 320D
                          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

След около 3 месеца започва да изтича срокът на първите карти от 2009-та година. Имайте го предвид и казвайте където има нужда от карти - да пращам. В момента имам около 100 карти, които ще са валидни до февруари 2016 г.

Коментар

За Велико Търново ?.. Че не мога да намеря точно къде пишеше хората, разпростраяващи картите по градове.

Коментар

Колеги имам нужда от 1 карта за мен, че моята я запилях някъде.Към кого да се обърна?

Коментар

Working...
                                X