Малко навреме, ама ако все още никой не ти е дал - пиши едно ЛС да направим някаква уговорка или мини на някоя среща. Има някаква игра в ЕКО: на всеки 25 лв заредено гориво - получаваш стикер. Стикерите се разменят за определени продукти + някакво доплащане. Аз вече си имам 3 стикера. Не забравяйте да си ги искате!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Подарявам си моята карта! Даже ще я изпратя на някой колега за моя сметка, само да ми пише... ЕКО е отвратителна верига, лъжат в литрите и съотношението пропан-бутан е извън всякакви стандарти! От година ги заобикалям и избягвам, както бяга дявол от тамян. Мнението ми е по темата, обяснявам защо искам да се отърва от моята карта. Халал да са им тия 3-7 стотинки/литър. Колата ми след като спрях тяхното гориво върви по-добре! Няма детонации, мотора е по-тих и резервоара ми поема наистина 32 литра, а не 42!Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.
Коментар
-
veni224 написа:Подарявам си моята карта! Даже ще я изпратя на някой колега за моя сметка, само да ми пише... ЕКО е отвратителна верига, лъжат в литрите и съотношението пропан-бутан е извън всякакви стандарти! От година ги заобикалям и избягвам, както бяга дявол от тамян. Мнението ми е по темата, обяснявам защо искам да се отърва от моята карта. Халал да са им тия 3-7 стотинки/литър. Колата ми след като спрях тяхното гориво върви по-добре! Няма детонации, мотора е по-тих и резервоара ми поема наистина 32 литра, а не 42!
Коментар
-
VIT написа:veni224 написа:Подарявам си моята карта! Даже ще я изпратя на някой колега за моя сметка, само да ми пише... ЕКО е отвратителна верига, лъжат в литрите и съотношението пропан-бутан е извън всякакви стандарти! От година ги заобикалям и избягвам, както бяга дявол от тамян. Мнението ми е по темата, обяснявам защо искам да се отърва от моята карта. Халал да са им тия 3-7 стотинки/литър. Колата ми след като спрях тяхното гориво върви по-добре! Няма детонации, мотора е по-тих и резервоара ми поема наистина 32 литра, а не 42!Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Уважаеми колеги, моля да прекратите обсъжданията на качествата на горивата тук, има си раздел Консумативи за това. Темата тук е за друго, никой не ви кара насила да ползвате едно или друго гориво, нито да ползвате отстъпка, нито да подпомагате издръжката на форума!ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар