Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имам много форумски карти,стикери и ключодържатели,който има нужда да пише...(Перник)
    FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
    Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

veskobravo написа:
      Имам много форумски карти,стикери и ключодържатели,който има нужда да пише...(Перник)
      колега ако идваш утре в студенското сити на среща може да взема карта на ЕКО и някой стикер само кажи цена за стикерите и ключодържателите аз ще съм там в 19:00/ч--------------------Всички ключодържатели, стикери и прочее, които форумът разпространява, са безплатни! Моля, в тази тема да коментираме само и единстввено картите за ЕКО, за стикери и срещи използвайте съответните теми! Благодаря.ogi28b
      като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция

Коментар

специално за еко автогаз - никаква газ, и на всичко отгоре винаги лъжат в литрите

Коментар

Моля в темата да се коментират само и единствено КАРТИТЕ. За отзиви от бензиностанциите - или потърсете съществуваща тема или пуснете нова.

Коментар

ogi28b написа:
            Препоръчвам ти да посетиш срещата в студентски град, в сряда, виж в раздела "Срещи и мероприятия". Сигурен съм, че ще има от кого да вземеш карта.
            Там ще съм, макар че малко ще закъснея, защото съм на работа в Бизнес парка до 7ч.

Коментар

имам вече ))) и стикера си лепнах малкия

Коментар

Вчера заредих с карта Еко от нашия форум. Очаквах да ми направят отстъпка 4 ст, а те ми направиха 5 ст. Аз ли нещо съм пропуснал или са променили отново отстъпките?

Коментар

Уикендите са +1ст.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

В Еко вече отстъпката е 4ст. на литър за нормален 95 през седмицата и 5ст. през уикенда. Преди беше съответно 5 и 6ст...А да не говорим че вчера заредих за 2.70лв на литър Економи! Не знам докъде ще стигне цената на бензина, но май все по-често ще се придвижвам с градския транспорт или колело.
                    Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

В мен имам останали 4-5 карти за отстъпка.Ако някой колега от Стара Загора и региона иска да ми пише.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Nocturne) написа:
                        В Еко вече отстъпката е 4ст. на литър за нормален 95 през седмицата и 5ст. през уикенда. Преди беше съответно 5 и 6ст...А да не говорим че вчера заредих за 2.70лв на литър Економи! Не знам докъде ще стигне цената на бензина, но май все по-често ще се придвижвам с градския транспорт или колело.
                        Това "вече" е отпреди 4 месеца.

Коментар

ogi28b написа:
                          Nocturne) написа:
                          Щом казваш.
                          Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

И в мен има малко останали карти, ако има желаещи да не се срамуват да ми пишат на ЛС!

Коментар

Nocturne) написа:
                              ogi28b написа:
                              Nocturne) написа:
                              Щом казваш.
                              Все пак - да повторим още веднъж, може някой да е пропуснал: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=962525#962525

Коментар

Някой да може да даде и на мен 1 карта от София съм Овча купел :P
                                Bravo 1.8 16v Gt

Коментар

Working...
                                X