Имам много форумски карти,стикери и ключодържатели,който има нужда да пише...(Перник)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
veskobravo написа:Имам много форумски карти,стикери и ключодържатели,който има нужда да пише...(Перник)като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Коментар
-
nedialk00
-
В Еко вече отстъпката е 4ст. на литър за нормален 95 през седмицата и 5ст. през уикенда. Преди беше съответно 5 и 6ст...А да не говорим че вчера заредих за 2.70лв на литър Економи! Не знам докъде ще стигне цената на бензина, но май все по-често ще се придвижвам с градския транспорт или колело.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Nocturne) написа:В Еко вече отстъпката е 4ст. на литър за нормален 95 през седмицата и 5ст. през уикенда. Преди беше съответно 5 и 6ст...А да не говорим че вчера заредих за 2.70лв на литър Економи! Не знам докъде ще стигне цената на бензина, но май все по-често ще се придвижвам с градския транспорт или колело.
Коментар
-
ogi28b написа:Nocturne) написа:В Еко вече отстъпката е 4ст. на литър за нормален 95 през седмицата и 5ст. през уикенда. Преди беше съответно 5 и 6ст...А да не говорим че вчера заредих за 2.70лв на литър Економи! Не знам докъде ще стигне цената на бензина, но май все по-често ще се придвижвам с градския транспорт или колело.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Nocturne) написа:ogi28b написа:Nocturne) написа:В Еко вече отстъпката е 4ст. на литър за нормален 95 през седмицата и 5ст. през уикенда. Преди беше съответно 5 и 6ст...А да не говорим че вчера заредих за 2.70лв на литър Економи! Не знам докъде ще стигне цената на бензина, но май все по-често ще се придвижвам с градския транспорт или колело.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар