Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Доплащам - в смисъл, че казвам за 30 лв с карта - на момчето, дето зарежда. Като вляза вътре ми викат - да, още 20 стотинки разлика, защото онзи ми е сипал "новата" отстъпка - да речем 50 ст, а с моята карта вземам 30 стотинки и им давам още 20 стотинки. В такъв смисъл пиша - "доплащам" просто покривам разликата между отстъпките на новата и старата карта
    кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
    кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!

Коментар

Ти ме разби с т’ва "30 лева с карта", те както са на смени, някой път като идеш сутринта и служителя е спал на някъв ръбат стол цяла нощ, ще тръгне да ти смята отстъпката от там 4-5 стотинки или 7 зависимост от деня... пък и едва ли им задължение на операторите на бензинколонките да ти смятат отстъпката.И за да не е спам, като станат картите искам една, ама да е с лого вече. :D

Коментар

Е**симо! Верно ли така им казваш - "За 30 лева с карта"? И ако цената е 2.57/литър, оня трябва да вади калкулатор и да почва да смята.

Коментар

Тихо,че и аз имам такива приятели дето всеки път ми викат "и ся що не му каза да ти сложи и отстъпката ами си пълниш джобовете със стинки"
          EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
          Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

ogi28b написа:
            Е**симо! Верно ли така им казваш - "За 30 лева с карта"? И ако цената е 2.57/литър, оня трябва да вади калкулатор и да почва да смята.
            Винаги до сега съм казвал ХХ лв. с карта. В повечето случаи успяват да нацелят отстъпката точно, с разлика от стотинка-две.
            ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

Мен даже тука в Хасково ме питат - като кажа - за 50лв бензин, ме питат - имате ли карта, да ги нагласим... И примерно слага за 51,40. А аз плащам кръгло 50так...Най вече като имат игри и раздават стикери на всеки 20лв гориво - защото като кажеш ’за 40лв’ и ти прекарат картата, нямаш втори стикер...Така че изобщо не се учудвам че такова нещо се случва.
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

колеги, аз като си сипвам и си ги глася, горе долу винаги точно. като сипя 30лв виждам колко литра са и досипвам за тези литри по 5ст. примерно отстъпката и се получава без калкулатори и сложни сметки. или на 2,60 дизел - 30 лв са около 11,5 литра, съответно добавям още (при 5ст отстъпка ) около 55 ст. и се получават нещата. Но да си призная, ако ми сипва служител, никога не съм ги карал да го правят това нещо.

Коментар

И мен редовно ме питат дали имам карта за отстъпка, че да заформят нещата така, че да платя кръгла сума, не да връщат стотинки. Не че им се смята толкова много, ами като минат 5 -6 такива като мен с отстъпки и свършват стинките в касите Лошото е, че на нашите "ЕКОстанции" нещо не им е хубава нафтата и зареждам на други вериги, пак с отстъпки. На ЕКО зареждаме само служебно, че фирмата ни има договор с тях и плащаме с карта, не кеш.
                  Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Аз пък сипвам винаги точно количество литри: 10, 20, 50, 100. Така много лесно си следя кога какво съм заредил, дори и някой път да забравя да си въведа данните по сайтовете. Понякога (заради стикерите) сипвам 21, за да може дори и с отстъпката - пак да съм над 50.00 лв. Колкото до качестовото на горивата - напоследък гледам едни табелки "Този обект участва в кампанията..." - тая, дето я даваха по телевизора, за проба от горивото и неговото качество. Има и някои обекти, на които горивото е доказано с лошо качество, но има и такива, на които никога не е имало проблеми.

Коментар

Абсолютно винаги нацелват отстъпката, просто си я знаят момчетата, все пак с карти масово се зарежда за 20-30-50 лв, знае колко стотинки трябва да сложи и готово, това е. По-рано проблеми не е имало, но сега момчета смята отстъпката по новата карта и оттам идва разликата с нашите, по-старите, иначе той пак си нацелва точната отстъпка за новата карта Това му е работата, ще смята, иначе няма аз да си пълня портмонето с оставащите примерно 30 стотинки, безсмислено е
                      кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
                      кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!

Коментар

До къде стигнаха преговорите, баси то мина годината
                        punto HGT

Коментар

Вчера питаме на ЕКО Враца "Колко е днес отстъпката с карта?"Отговарят: "10 стотинки". При цена на колонка дизел 2.40, да заредиш на 2.30 си е баси кефа. На другите места е 2.60...След зареждане и вторачване в касовата бележка обаче, се оказва, че отстъпката с нашите карти е само 4 стотинки.Става дума за старите карти, с магнитна лента.Голямата отстъпка била само с новите карти с бар код.В този ред на мисли, тук в Козлодуй имаме нужда от поне 3 карти от новите!Сега ще пусна една заявка!П.П. Ама то няма откъде...Ами... заделете 3-4 карти, като дойда в София да взема, плийс! След като се активират де!А отскоро и в Ямбол вече има бензиностанция Еко, да знаете! На изхода за София, веднага след моста над ж.п.линиите.

Коментар

Интересно, гледам в VW форума нови карти на ЕКО бол и то ги имаше преди доста време, а за фиат форума още нищо , идеята е не толко, че ще спестим от тия отстъпки, а да се набират средства за форума, ще чакаме, иначе отдавна да си бях взел карти
                            punto HGT

Коментар

Днес заредих на Еко в Бургас за 42.8 л. отстъпката ми е 4.28 чак се позачудих ама сега разбирам за тези 10 ст. на литър

Коментар

На италфеста ще си взема от новите карти , ако има.
                                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Working...
                                X