Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Одлично както са казали старите хора Който чака ще дочака.
    Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
    Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Коментар

Колеги, не бързам, защото уточняваме последни детайли относно разпространението на новите карти и подмяната на старите. Процедурата ще е малко по-особена и е свързана с бонуси за тези, които подменят картите си. Затова искам да я изчистим хубаво с нашите партньори от ЕКО, за да я стартираме безпроблемно. Търпейшън, моля ви.

Коментар

Аз винаги зареждам с нея, искам бонуси, фанелка, топка, тениска, чаша, каквото и да е
        кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
        кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!

Коментар

Колеги, разбрах, че наша карта се продава в оня сайт с трите букви, и то срещу скромната сума от 8 лева!!! Това бих го определил като супер-измекярщина! Затова напомням на всички, чеКАРТИТЕ С ИМЕТО И ЛОГОТО НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ САМО ОТ НАС, В ТОЗИ ФОРУМ, НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО, И НИКОГА И ПО НИКАКЪВ НАЧИН ТОВА НЕ СТАВА СРЕЩУ ПАРИ За случая съм информирал съответните лица.

Коментар

Е кажи кой е тоя наглец! Не сме много хората наели се с разпространението на картите и рекламните материали.Интересно ми е колко струва "пернишкият стикер" ?
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

И аз искам карта на ЕКО. На кого да преведа 8 лв. ? пп Сериозно искам карта.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Всички искаме, но явно преговорите с тия от ЕКО-то се бавят и то по тяхна вина
                punto HGT

Коментар

krasio_79bs написа:
                  Е кажи кой е тоя наглец!
                  "Добре" че гугъл, още индексира снимката. Вижда се и кой е потребителя - 1448813.Иначе адаша Tornado, сигнализираше преди няколко дена.
                  Прикачени файлове
                  00' Bravo 105 JTD

Коментар

Хм...този потребител най-вероятно е направен само, за да се пусне тази обява ?Няма ли как да получите ИП на потребителя от администраторите на продавалника...примерно ?Нали все пак това са наши клубни карти и УС има право да получи такава информация, при условие, че е налице злоупотреба ?
                    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Ако не друго, поне тая карта е с изтекла валидност.Айде, давайте новите че моята е валидна до 8/14 и всеки път на ЕКОто ме напъват да ми я сменяли, ама аз не се давам.Както знаете - за Хасково и региона аз се наемам да раздавам карти!
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Слав написа:
                        Хм...този потребител най-вероятно е направен само, за да се пусне тази обява ?Няма ли как да получите ИП на потребителя от администраторите на продавалника...примерно ?Нали все пак това са наши клубни карти и УС има право да получи такава информация, при условие, че е налице злоупотреба ?
                        Идеята ми е основно да се види дали няма потребител във форума със същото ИП !Яворе - това, че е изтекла нищо не значи. Има договорка картите да се приемат. И фирмените карти са така. Приемат ги, въпреки, че са изтекли.
                        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

И аз се наемам за Кюстендил и региона.Ако трябва ще ги приема по опис с номера и така и ще ги предавам на хората. То бива бива измекярщина...
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Колеги, както знаете от предишните ми мнения в темата - ВСИЧКИ издадени до момента карти са валидни, независимо от отбелязания на тях срок, дори и изтеклите. Такава е и продаваната в търговския сайт. Както ви казах - информирах компетентните лица и картата би трябвало вече да е блокирана. Доколкото зависи от нас - ще помогнем с каквото можем, за да се разбере кой е продавачът, но до тук. Картата не е наша, а е собственост на Еко и те могат да предприемат действия, ако решат. Колкото до новите карти - както Киро е написал - картите ще се разпространяват с опис и срещу всяка карта трябва да получим като обратна информация имената на клиента, който ще я ползва, заедно с телефон или и-мейл за контакт. Това е с цел Еко да имат връзка с крайните клиенти, заради маркетинговата политика на компанията. Може би знаете вече, че ако сте заменили своята стара карта "Приятели" с нова "Економи" - за новите се попълва формуляр с тези данни.

Коментар

Вчера ми се случи следното: зареждам на 4-ти км. едно момче на съседната каса иска да си вземе карта, дават му формуляр и му казват картата струва 2.50 лв, аз имах още една в себе си и му я подарих с изричната уговорка да си попълни формуляр за да е активна. Лелката побесня от яд и бързо му извади касов бон за да не използва отстъпката.Възможно ли е вече картите да се заплащат?

Коментар

Да, заплащат се, на мен ми казаха същото. Все искат да ми сменят моята карта, от форума с нова за 2.50 лв, но не се давам Чакаме нашите!
                                кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
                                кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!

Коментар

Working...
                                X