Служителите имат таргет от време на време да правят нови карти. Може пак да е време.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Батка, кажи чес’но ...в събота беше на Горообаси път -към Бояна слетобяд...Кво да му кажа на човека сега Повтарям пак, цитирам директора на картовия отдел на ЕКО:Картите продължават да са активни!Стига слухове, моля! Една леля му казала... Служител на бензиностанцията НЕ МОЖЕ да решава вместо компютъра дали картата ти е валидна. Пуска картата през машината и тя казва "валидна/невалидна".
Коментар
-
Има ли начин да си извадя такава карта тук чрез форума и ако има какъв е той ? Понеже нямам старата Приятели .И нещо трябва ли да се плаща ?Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
Bane
На моята карта пише 12/2014. Airfan ми я даде миналото лято, някакви по-стари ли има, че всички казвате че са изтекли?
Коментар
-
Нови карти от Еко - как?
Здравейте, колеги, използвам си картата винаги дадена ми от един колега във Варна. Дава няколко стотинки отстъпка, пък и знам, че влизат по 1-2 стотинки в касата на форума, обаче разбрах, че има нови карти, които дават по-голяма отстъпка, пък тези са старите, които дават по-малка. Как мога да се снабдя с новата карта или как да я заявя? Ползваме ли въобще новите карти от бензиностанции Еко?кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар