По принцип ми трябват 25, още не са ми отговорили от Еко дали мога да върна едната чанта която взехме, но на Ачо не му харесва.Ако са ок да я върна ми трябват 13, а ако не 23
Има още 2 седмици до края на промоцията "Пътувай с Титан". Няма да изгорят, ще им намерим приложение Вили - покажи какво си взела и го предложи за размяна, може някой да търси точно такова Например аз бих си взел "МЕСИНДЖЪР чанта", само и единствено за да разбера какво, по дяволите, представлява една "МЕСИНДЖЪР чанта". Звучи ми като Кисинджър.
Има още 2 седмици до края на промоцията "Пътувай с Титан". Няма да изгорят, ще им намерим приложение Вили - покажи какво си взела и го предложи за размяна, може някой да търси точно такова Например аз бих си взел "МЕСИНДЖЪР чанта", само и единствено за да разбера какво, по дяволите, представлява една "МЕСИНДЖЪР чанта". Звучи ми като Кисинджър.
Точно месинджър чантата искам да върна,защото на Ачо няма да му върши работа, а иска раница за лаптопа. Днес станах в 10.30 и щях да дойда на срещата, но изведнъж така ме заболя един зъб.........от дете не ме е боляло така, та тичах на зъбар, на снимка, пак на зъбар, упойки............бях изтръпнала до 19.30-20.00ч.
Днеска докато зареждах, мацката на каста ми каза, че трябва да си сменя картата до края на месеца. Моята е валидна до 2016 година. До колкото разбрах ЕКО сменят картите. Някой да има повече информация по въпроса?
Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
Punto GT 1.4 Turbo '99
Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex
Днеска докато зареждах, мацката на каста ми каза, че трябва да си сменя картата до края на месеца. Моята е валидна до 2016 година. До колкото разбрах ЕКО сменят картите. Някой да има повече информация по въпроса?
Това добре, обаче моята е на Фиат Форум България. Най-лесно е да си изкарам нова за физически лица и тая в коша. Въпросът е как да си остане с карта на Фиат Форум България.
Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
Punto GT 1.4 Turbo '99
Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex
Ще получиш нова, отново форумска. Надявам се тази седмица да изчистим окончателно неяснотите. Нова карта можеш да получиш на всяка среща на форума в неделя.
Подробна информация по подмяна на картите ще има в началото на следващия месец, а дотогава - пак да кажа - имаме и от "новите" карти - Ekonomy и всеки желаещ може да получи такава, стига да го заяви по някакъв начин - било тук в темата, като ми изпрати ЛС или по разни други начини. Колегите от София - най-лесно е да получат карта, като дойдат на среща на форума, а ако не им е удобно ще се уговорим по друг начин.
ВАЖНО!!! Колеги, получих информация от няколко човека, че в бензиностанциите предлагат замяна на стара карта, тип "Приятели", с нова, тип "Ekonomy". Във връзка с това -не бързайте да сменяте вашата стара карта "Приятели" с нова "Ekonomy" на касите на бензиностанциите. Ако го направите - ще получите карта, която ви дава същата отстъпка, но няма да помагате на форума, защото няма да е от "нашите". Старите карти ще бъдат подменяни от нас, като начинът за това ще бъде обявен до края на другата седмица. Засега - остава в сила текущият начин за разпространение - може да получите карта като го заявите тук в темата, или ми пишете ЛС да се разберем, или да попитате човекът, който разпространява картите и рекламните материали на форума за вашия град. Ето и списък на хората, от които можете да получите от новите карти "Ekonomy", както и други рекламни материали на форума (засега нови карти съм пратил само на Краси):Бургас - krasio_79bsСофия - ogi28b (може да получите карта всяка неделя на срещата на форума в София) Всеки, който иска да разпространява карти и рекламни материали в града си - моля да се свърже с мен на ЛС.
Моята карта е за смяна. Казаха ми, че важала до края на месеца. Миналия ли, тоя ли, не помня. А на картата пише - "валидна до 02/16".Така че, в неделя. Лошото е, че на новите няма да пише "ФФБ" А са некви безлични.
Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар