Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО

29 октомври 2013:ВАЖНО!!! Колеги, получих информация от няколко човека, че в бензиностанциите предлагат замяна на стара карта, тип "Приятели", с нова, тип "Ekonomy". Във връзка с това -не бързайте да сменяте вашата стара карта "Приятели" с нова "Ekonomy" на касите на бензиностанциите. Ако го направите - ще получите карта, която ви дава същата отстъпка, но няма да помагате на форума, защото няма да е от "нашите". Старите карти ще бъдат подменяни от нас, като начинът за това ще бъде обявен до края на другата седмица. Засега - остава в сила текущият начин за разпространение - може да получите карта като го заявите тук в темата, или ми пишете ЛС да се разберем, или да попитате човекът, който разпространява картите и рекламните материали на форума за вашия град. Ето и списък на хората, от които можете да получите от новите карти "Ekonomy", както и други рекламни материали на форума (засега нови карти съм пратил само на Краси):Бургас - krasio_79bsСофия - ogi28bВсеки, който иска да разпространява карти и рекламни материали в града си - моля да се свърже с мен на ЛС.=============================================== ================================================== ================================================== =Колеги, "Сдружение Фиат Форум България" и "ЕКО България" продължиха договора за отстъпки с още една година. Действащите отстъпки са показани в следващата таблица: Всички раздадени до момента карти са валидни и в момента, срокът им на валидност е отпечатан на самата карта. В тази тема ще публикуваме информация за всичко, свързано с картите. Ако някой иска да получи карта - нека пише на разпространителя за съответния град или за друг, най-удобния за него град. Карта може да получи всеки желаещ да използва отстъпката и да подпомага форума. Средствата, събрани от тези материали се използват за отпечатване на рекламни материали, участие на форума в благотворителни кампании, поддръжка на сървъра и интернет-свързаността му, организиране на събития като Италфеста и национални срещи на форума. Получаването на карта не е обвързано с никакви задължения от страна на ползвателя, нито с това дали е член на форума или на друг форум (гост).Моля, въздържайте се от странични коментари в тази тема! Благодаря.-----------------------Списък на разпространителите по градове, по азбучен ред:* fihi - Колегата fihi понякога изпраща карти из страната чрез "Български пощи". Това означава, че независимо от кой град сте, ако се свържете с него с молба за карта - то той най-вероятно ще ви изпрати, например ако сте от град Меричлери, а за там няма разпространител. * Благоевград - lametobg* Бургас - krasio_79bs* Варна - phoenix* Кюстендил - Kiro_of_the_day* Перник - veskobravo* Плевен - willow75bg* Пловдив - Airfan, dzvqroto-qnisZ, naskobg, Виделин Райчинов (не е много често в града)* София - Ichkin, mitenceto89, аз - ogi28b, Виделин Райчинов* Стара Загора - naskobg, strajaro* Сливен - Immortal, eh4ev07* Хасково - Yavor* Ямбол - Immortal, mitenceto89Ако днес в списъка няма разпространител за вашия град, след няколко дни може и да има, без да има нови постове в темата. Проверявайте този пост най-напред. Ако посоченият в този списък човек не отговаря, моля сигнализирайте, като ми пишете за това на ЛС или тук в темата.

Колеги, ето и общият принос за месец януари 2011-та:Заредно количество бензин и дизел - 13’201 литра.Метан - 98 кг.Пропан-бутан - 12’417 литра.Този път е зареждано от 481 различни карти, а общо са направени 1789 зареждания на средна стойност 14.38 литра. Най-много е заредено с бензин А100 в София - Малинова Долина на 28 януари в 19:22 - 139 литра!!!Най-много освен в София - в Добрич на 31-ви януари - 75.44 литра - А95.На същата станция в Добрич е заредно и най-голямото количество пропан-бутан за месеца - почти 61 литра.Първото зареждане за годината е направено в София - Люлин, 17:47 часа на 01 януари, 9 литра А95. Първото зареждане извън София е в Русе, в 18:28 часа - 32 литра А95.Какво друго да ви кажа...

Коментар

У мен има 20тина карти - ако някой от района иска - да свирка!
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

За София от кой мога да получа карти?
        Manowar - Татко
        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
          ogi28b написа:
          Поръчани са нови карти, които ще получим всеки момент и ще уточним начините за разпространение.
          Надявам се да не повтарям вече написани неща. Когато картите са налични - ще обявим тук, в тази тема.

Коментар

fihi написа:
            От мен. Имам два броя.
            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

За Пловдив има при мен 23 карти!
              "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
              не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Кюстендил и региона - при мен има 30-тина карти.
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

7 карти имам

Коментар

Благоевград - 5 броя

Коментар

В Русе до колкото видях няма представител,кой може да ми отслужи?Поздрави.

Коментар

В мен има 4-5 карти - за Ямбол и Сливен. (В Ямбол няма Еко).

Коментар

marea2.4 написа:
                          В Русе до колкото видях няма представител,кой може да ми отслужи?Поздрави.
                          Имам две свободни карти, пиши ми на лични за да ти дам телефонен номер и кога съм в Русе за да си вземеш.
                          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                          www.cyxap.com

Коментар

Колеги в Плевен от кого мога да получа карта. Ако няма такъв човек мога да помогна.

Коментар

Получихме новите карти. Добавих няколко колеги в първия пост. Тази седмица ще уточня с всички, които са поели ангажимент за раздаване на карти, ще обновя списъка, след което ще видим за кои градове няма представители и ще уточним за кой град у кой ще има карти. Тъй като картите не са чак толкова много, предимство при раздаване на карти ще имат по-големите градове, като представителите ще получат повече карти, а по-малките градове - по-малко. Получаването на карта не е обвързано с никакви задължения от страна на ползвателя, нито получаването на такава карта се заплаща. Карта може да получи всеки член на форума, негов приятел, роднина, колега и пр., стига да има желание за използване на отстъпка. Тя дава право на отстъпка от 5 стотинки за всеки зареден литър/килограм гориво, независимо от вида на горивото. Отстъпката се начислява в момента на плащането, а не се натрупва. Например зареждате 50 литра бензин по 2.50, на колонката пише 125 лева, а на касата ще платите 125.00 - (50 лт * 0.05 ст/лт) = 122.50. Ето ви 3 кафета. Няма значение дали плащането е в брой или с друг вид карта - важно е винаги преди плащането да поискате отстъпка, като представите вашата карта за отстъпка на Фиат Форум България.

Коментар

Working...
                              X