29 октомври 2013:ВАЖНО!!! Колеги, получих информация от няколко човека, че в бензиностанциите предлагат замяна на стара карта, тип "Приятели", с нова, тип "Ekonomy". Във връзка с това -не бързайте да сменяте вашата стара карта "Приятели" с нова "Ekonomy" на касите на бензиностанциите. Ако го направите - ще получите карта, която ви дава същата отстъпка, но няма да помагате на форума, защото няма да е от "нашите". Старите карти ще бъдат подменяни от нас, като начинът за това ще бъде обявен до края на другата седмица. Засега - остава в сила текущият начин за разпространение - може да получите карта като го заявите тук в темата, или ми пишете ЛС да се разберем, или да попитате човекът, който разпространява картите и рекламните материали на форума за вашия град. Ето и списък на хората, от които можете да получите от новите карти "Ekonomy", както и други рекламни материали на форума (засега нови карти съм пратил само на Краси):Бургас - krasio_79bsСофия - ogi28bВсеки, който иска да разпространява карти и рекламни материали в града си - моля да се свърже с мен на ЛС.=============================================== ================================================== ================================================== =Колеги, "Сдружение Фиат Форум България" и "ЕКО България" продължиха договора за отстъпки с още една година. Действащите отстъпки са показани в следващата таблица:
Всички раздадени до момента карти са валидни и в момента, срокът им на валидност е отпечатан на самата карта. В тази тема ще публикуваме информация за всичко, свързано с картите. Ако някой иска да получи карта - нека пише на разпространителя за съответния град или за друг, най-удобния за него град. Карта може да получи всеки желаещ да използва отстъпката и да подпомага форума. Средствата, събрани от тези материали се използват за отпечатване на рекламни материали, участие на форума в благотворителни кампании, поддръжка на сървъра и интернет-свързаността му, организиране на събития като Италфеста и национални срещи на форума. Получаването на карта не е обвързано с никакви задължения от страна на ползвателя, нито с това дали е член на форума или на друг форум (гост).Моля, въздържайте се от странични коментари в тази тема! Благодаря.-----------------------Списък на разпространителите по градове, по азбучен ред:* fihi - Колегата fihi понякога изпраща карти из страната чрез "Български пощи". Това означава, че независимо от кой град сте, ако се свържете с него с молба за карта - то той най-вероятно ще ви изпрати, например ако сте от град Меричлери, а за там няма разпространител. * Благоевград - lametobg* Бургас - krasio_79bs* Варна - phoenix* Кюстендил - Kiro_of_the_day* Перник - veskobravo* Плевен - willow75bg* Пловдив - Airfan, dzvqroto-qnisZ, naskobg, Виделин Райчинов (не е много често в града)* София - Ichkin, mitenceto89, аз - ogi28b, Виделин Райчинов* Стара Загора - naskobg, strajaro* Сливен - Immortal, eh4ev07* Хасково - Yavor* Ямбол - Immortal, mitenceto89Ако днес в списъка няма разпространител за вашия град, след няколко дни може и да има, без да има нови постове в темата. Проверявайте този пост най-напред. Ако посоченият в този списък човек не отговаря, моля сигнализирайте, като ми пишете за това на ЛС или тук в темата.
![](http://www.eko.bg/uploads/Untitled.jpg)
Коментар