Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уикендът ще мине без да пиратстваме от Замунда и Арена

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Само аз ли не мога да отворя Арена (от вчера вечерта, междувпрочем)?Отваря ми се бяла страница и така си седи.Нито някакво съобщение, нищо.Замунда работи.

Коментар

Арена работи
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Бачка си.(speedy net)
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Пак ли Комнет-а са надробили нещо...От малко над месец съм с тях, ама май ще се разделяме като минат 3-те предплатени месеца...Много често разни сайтове, вкл. и форума, не ми се отварят.В града на другия оператор никога не съм имал подобни проблеми.

Коментар

Пусни пинг до 184.107.160.211 и виж има ли някой или да.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              Пусни пинг до 184.107.160.211 и виж има ли някой или да.
              Ping има, рисолване няма.

Коментар

Абе всичко си работи нормално, стига да имаш нужния ранг. Каквото и да правят ще ги изместят и след 1-2 дена пак ще са Ъп. Това е истината.
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Immortal написа:
                  Пак ли Комнет-а са надробили нещо...От малко над месец съм с тях, ама май ще се разделяме като минат 3-те предплатени месеца...Много често разни сайтове, вкл. и форума, не ми се отварят.В града на другия оператор никога не съм имал подобни проблеми.
                  Бачка си Arena бе Дидо и аз съм на ComNet
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Ей така "бачка" при мене, както и при всички в нашата мрежа - както в Кабиле, така и в Ямбол. Обадих се на няколко приятели, които са на Комнет и при всички е така...Ще звъним на доставчика, ясно.
                    Прикачени файлове

Коментар

Ами не знам, току що влизах и продължава да си работи (при мен не е спирала де) така че едва ли е от доставчика все пак сме на един и същ макар и в различни градове, но знам ли .
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                      X