Само аз ли не мога да отворя Арена (от вчера вечерта, междувпрочем)?Отваря ми се бяла страница и така си седи.Нито някакво съобщение, нищо.Замунда работи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уикендът ще мине без да пиратстваме от Замунда и Арена
Collapse
X
-
Абе всичко си работи нормално, стига да имаш нужния ранг. Каквото и да правят ще ги изместят и след 1-2 дена пак ще са Ъп. Това е истината."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Immortal написа:Пак ли Комнет-а са надробили нещо...От малко над месец съм с тях, ама май ще се разделяме като минат 3-те предплатени месеца...Много често разни сайтове, вкл. и форума, не ми се отварят.В града на другия оператор никога не съм имал подобни проблеми.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Ами не знам, току що влизах и продължава да си работи (при мен не е спирала де) така че едва ли е от доставчика все пак сме на един и същ макар и в различни градове, но знам ли .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар