Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уикендът ще мине без да пиратстваме от Замунда и Арена

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И при мен ARENA си работи само ZAMUNDA има проблем, но то така или иначе тракери бол.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

vicool написа:
      Да ги спират, тия нещастници е*ати парите направиха от реклама!!!
      Завиждаш ли им?Ам’ че направи и ти

Коментар

Те колко много са направили, ама и ние който теглим вместо да ходим на кино пък сме спестили мноого пари.Аз гледам по 2 или 3 филма на ден, това са около 15 лева ,ако спазвам закона за интелектуалната собственост и ги гледам на кино, а не си ги тегля безплатно.
        КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

Immortal написа:
          vicool написа:
          Не разбирасе, просто ми се вижда тъпо да печелиш на нечий друг гръб...
          FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

Ми вече секи нов филм е 3Д формат, аз зрителните си сетива на шок с 3Д кино няма да подлагам......
            Alfa 156 2.0 TS
            Alfa 156 20VTurbo
            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
            Locost TF1 3.0V6

Коментар

vicool написа:
              Immortal написа:
              vicool написа:
              Винаги се печели на чужд гръб.Парите сменят собственика си- единия печели, другия губи.На теб кво ти пука, че правят пари от реклама - да не ги вземат от теб.Ако не бяха те, щяхме да си купуваме оригинални ДВД-та с филми за по 12-15 лева и Блу-рей дискове за по 30. Аз съм доволен. Нека печелят хората.

Коментар

Въпросът е като им правят някакви акции да не се правят на ощипани моми, че се нарушавала свободата на словото и подобни глупости, защото го правят единствено за пари. За много пари.
                Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Абе не знам каква е причината, но явно някой от безсилие се занимава с нещо от което не разбира. И става за смях разбира се.В новини се мъдри многозначителната фраза, с лека подигравка ...
                  Прикачени файлове
                  .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                  www.cyxap.com

Коментар

Макар и малко трудно но вече може да се влиза и тегли от zamunda.Току що пробвах.
                    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Malone написа:
                      Абе не знам каква е причината, но явно някой от безсилие се занимава с нещо от което не разбира. И става за смях разбира се.В новини се мъдри многозначителната фраза, с лека подигравка ...

Коментар

emzo написа:
                        рутракера нали бачка
                        Признал съм го за най-големия
                        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

При мен всичко си бачка.Сега за проба пуснах нещо да се тегли и вече е гототво
                          Прикачени файлове
                          MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                          "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                          R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Ето какво са написали в Арена за случилото се: Истината за петък

Коментар

vicool написа:
                              Immortal написа:
                              vicool написа:
                              Е то и в живота е така - ти печелиш на гърба на ... хм, работодателят ти печели на твой гръб всъщност...Ти печелиш на гърба на някое прасе, теле или пиле. Междувпрочем - все още ме е яд, че не се светнах преди 8 години да направя торент тракер...
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                                Междувпрочем - все още ме е яд, че не се светнах преди 8 години да направя торент тракер...
                                Все още имаш възможност, пробвай, може и да успееш .

Коментар

Working...
                                X