Имам следния проблем: В къща, която не се обитава от началото на декември на базата на отчитането на инкасатора им на 4 декември и отчел ток за 130 лв.(платена вече), но на 4 януари явно не са засичали и във връзка с по- студеното време за декември са ми начислили старата сметка + още- сега имам писмо за 180 лв. , та ако не дойдат и на 4 февруари ще ми бухнат още 180 служебно и както подозирам ще ми отчетат реално чак на 4 март, само че 360 лв. надписани:КАК да постъпя- все пак не искам да ми прекъсват тока, но явно ЧЕЗ действат на 3 месечно отчитане??? [-(
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Надписана сметка от Енергото
Collapse
X
-
Първо таблото е заключено, даже и да успея(мисля че ще успея да го отключа и да запиша данните- вероятно от енергото ще се оправдаят че вече е влязло в компютрите им и ще приспадат по- късно, а както очаквам ще ми шибнат и още 200 лв. служебно като не отчетат в началото на февруари и ако не ползвам ток през годината няма как да си взема 350- 400 лв. които съм им платил авансово.. де да знам... явно тях не ги е.е дали пестя ток или въобще не ползвам...Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Пишеш жалба, но не до ЧЕЗ а до ДКЕВР. Подаваш я през центъра за обслужване на клиенти на ЧЕЗ. Докато текат проверките и дойде отговор на жалбата нямат право да ти спират тока. Разгледай тук http://gnomka.com/, пиши им на електронната поща. Въпреки че са от Варна и се занимават с ЕОН едва ли ще ти откажат помощ и консултация.
Коментар
-
Ясно, но за жалбата все пак трябва да отворя таблото с електромерите и да запиша и снимам показанията на електромера- утре по светло ще огледам ключалката да видя бива ли ме да я отворя- не вярвам да е секретна- по- скоро е направена да не се отваряс обикновени отверки- ще видим.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
КИМИ написа:Ясно, но за жалбата все пак трябва да отворя таблото с електромерите и да запиша и снимам показанията на електромера- утре по светло ще огледам ключалката да видя бива ли ме да я отворя- не вярвам да е секретна- по- скоро е направена да не се отваряс обикновени отверки- ще видим.Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
КИМИ написа:Ясно, но за жалбата все пак трябва да отворя таблото с електромерите и да запиша и снимам показанията на електромера- утре по светло ще огледам ключалката да видя бива ли ме да я отворя- не вярвам да е секретна- по- скоро е направена да не се отваряс обикновени отверки- ще видим.
Коментар
-
stenli написа:КИМИ написа:Ясно, но за жалбата все пак трябва да отворя таблото с електромерите и да запиша и снимам показанията на електромера- утре по светло ще огледам ключалката да видя бива ли ме да я отворя- не вярвам да е секретна- по- скоро е направена да не се отваряс обикновени отверки- ще видим.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
КИМИ написа:stenli написа:КИМИ написа:Ясно, но за жалбата все пак трябва да отворя таблото с електромерите и да запиша и снимам показанията на електромера- утре по светло ще огледам ключалката да видя бива ли ме да я отворя- не вярвам да е секретна- по- скоро е направена да не се отваряс обикновени отверки- ще видим.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар