Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за форумите по "Радио Витоша"

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Тема за форумите по "Радио Витоша"

    Здравейте колеги! Тази сутрин слушах радио Витоша и темата беше относно форумите.Предполагам някой от вас също е слушал тази сутрин радиото. Разискваха въпроси свързани с форумите, дали са полезни или не, дали форума би ти помогнал да разрешиш даден въпрос или да си усложниш работата повече. Обаждаха се доста хора, имаше колега от VW форума, който се изказа добре по темата. Специално за автофорумите сподели, че са полезни и биха били от голяма полза при отстраняването на даден проблем, или да обърнеш към колега, когато имаш проблем на пътя. Какво е вашето мнение по въпроса? Мисля, че ще е любопитно да продължим темата. Поздрави!

    #2
    Като цяло за авто-форумите е + стига да не повярваш сляпо,че това което са ти казали е така.То и с майсторите е така сигурни са уж ама се окаже друго.В сми като за инфо са доста полезни за хора които нямат време да седят и да търсят из нета ръководства и тем подобни.преди форума на датата беше много посещаван и от там се черпеше доста инфо.За минуси не мога да кажа - не съм купувал толкова много и да са ме лъгали или нещо друго такова.
    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

    Коментар


      #3
      Аз също съм ЗА форумите,досега съм видял само плюсове,специално от нашия форум и съм купувал от колеги и съм разрешавал проблеми свързани с автомобила и не само с него,и съм научил доста неща.на мен първата работа като седна на компютъра ми е да влезя във Фиат форума,след това останалите работи.ПОЗДРАВИ!!!
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

      Коментар


        #4
        И аз съм на мнението, че са полезни. Поне за някои неща са ми помогнали доста, да се справя сам с проблеми свързани с колата. От друга страна имам и останали приятели от минали форуми, в които съм членувал.

        Коментар


          #5
          Ако не вярвахме, че са полезни, нямаше да сме тук, нали?

          Коментар


            #6
            Immortal написа:
            Ако не вярвахме, че са полезни, нямаше да сме тук, нали?
            Това е така, но не забравяй че има различни хора. Нали се сещаш, че форумите не са пълни само с хора, които са готови да ти бъдат полезни и да ти помогнат. Има доста, които са свикнали да правят бизнес чрез форумите и въобще не ги интересува за какво става дума във форума. Пуска си тема продавам еди какво си и въобще не поглежда друго във форума. Членувал съм и в други форуми, даже съм бил и модератор. В някои от форумите се налагат правила в разделите, в които не можеш да пуснеш тема в раздел "Продава" например ако си с по-малко от 20 мнения (примерно)

            Коментар


              #7
              Автофорумите...интересно място...Немисля, че е най-полезното място в което мога да си прекарам свободното време, но пък винаги ми е интересно да прочета няколко различни мнения и да се посмея на псевдо майстори (не пледирам да разбирам от коли). Да и аз задавам въпроси и понякога когато мога помагам. В България форумите са като самата ни държава обаче. Всеки плюе всеки и всеки е прав. Правилата се пишат и спазват "образно казано" въпреки, че винаги ми е било странно това с правилата?! Да навсякъде трябва да си има ред. Конкретно за нашия Фиат форум лично на мен напоследък ми става все по-трудно да открия нужната ми информация по простата причина, че вече вътре има прекалено много теми мнения и т.н. и не са конкретизирани примерно по модели на автомобили (Стило ; Брава, Браво, Мареа; Браво 2; Миниван; Олроуд и т.н.) Да вероятно някой от групите ще са рядко посещавани поради значително по-малкия брой хора които имат такива коли, но пък така всеки ще намира това което му трябва и ще може да попиташ винаги на правилното място за съвет. Като цяло форумите не са лошо нещо, но в БГ има какво да се желае от тях. Или по скоро от юзърите ПС. Винаги съм се дразнил на нашия форум, че немога да си сложа по-голям аватар. Да не говорим за подписа...хората си слагат снимки по другите места на целите автосалони и си се кефят, а има далеч по-големи форуми от нашия Модератори.. Тук сте модератори в другите форуми - юзъри, вижте къде какво хубаво има и го сложете тук. Така ще станем доооста по-як форум
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

              Коментар


                #8
                Днес по радиото стана дума за един друг форум, няма да го споменавам (както и да е). Тематиката беше следната - дали сме склонни да вярваме на съветите от форумите и дали ни биха били полезни, или биха влошили още нещата по дадения проблем. Според мен е добре да се вземат на предвид различни мнения, но пък от друга страна е по-добре да не се захващаш с нещо, което не умееш. По добре да се допиташ до специалист, отколкото да съжаляваш. Вярно е че и между специалистите в сервизите има калпави, но това е друга тема...

                Коментар


                  #9
                  Immortal написа:
                  Ако не вярвахме, че са полезни, нямаше да сме тук, нали?
                  Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                  Трезвен ТУК не пиша!
                  Un Italiano Vero

                  Коментар


                    #10
                    Естествено,че са полезни форумите и контактите с хората по градове.На всеки се налага някога нещо и е много добре след като си помагал или ще го направиш в бъдеще,да ти отвърнат със същото.Още по-полезна информация има в техническите раздели и ако ви се занимава много лесно може да си решиш на вид лесен проблем без да даваш пари по сервизи.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

                    Коментар


                      #11
                      А Тодор (единия от водещите) кара "СТИЛО"и е все недоволен...
                      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

                      Коментар


                        #12
                        nikki_sixx написа:
                        А Тодор (единия от водещите) кара "СТИЛО"и е все недоволен...
                        Може да не се е оплакал във форума

                        Коментар


                          #13
                          Има полза от форумите. Да продадеш нещо, да купиш нещо, някакви запознанства и горе-долу това е. Някой по-сръчен от мен може да получи и съвет как да си поправи сам колата.НО: не трябва да се прекалява с форумите, не трябва да се взимат много на сериозно разни дразнители, форумски тролове и форумски легенди. Животът пред компютъра не е истински. След 5 години активно присъствие в автомобилни и спортни форуми бих казал следното: съм таймс уин, съм таймс люн !
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

                          Коментар


                            #14
                            Определено във виртуалното пространство доста се преувеличава и всеки стои зад някаква маска.Най-ценното, което имам от форумите е няколко добри приятели зад гърба, някои нови знания за автомобилите и още редица полезни неща Я си признайте дали сте направили някоя друга свалка по форумите? :D Лично аз имам такива моменти, но не в този форум. Поздрави!

                            Коментар


                              #15
                              tarabas написа:
                              Я си признайте дали сте направили някоя друга свалка по форумите? :D Лично аз имам такива моменти, но не в този форум. Поздрави!
                              Мдам, с едно момиче от София. Тя ако прецени ще си каже Второ - на съфорумец гаджето

                              Коментар

                              Working...
                              X