Сега нямам време да пиша обаче както се прибера довечера ще пиша.Развръзка има!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нервите ?
Collapse
X
-
*Punto*PowerDriving написа:съседа е ял шамариииииииии
Коментар
-
Е, постъпил си абсолютно правилно. За съжаление има и побъркани хора. Ама както се казва, тоя господ го е наказал достатъчно. Аз така се разправях с един съсед дето нарочно ме затисна с колата си на паркинга - "да ме научел, на неговото място да не паркирам". След 10 минути разговор който започна с "Ако обичате, дръпнете си колата да мога да изляза" и завърши с "Абе, махай си колата, че аз мога да изляза, ама няма да ти хареса!", се заключих в колата и с няколко маневри, сантиметър по сантиметър се измъкнах, като на всяка маневра му натисках калника (какво да направя като нямаше място). Няма да ви казвам как беснееше отвънка и ми риташе вратата - абе екшън отвсякъде. (Хубаво, че на вратата ми има бая дебел ролбар, та не можа да я огъне). Като се измъкнах, първо отскочих до районното и разказах на кварталния ситуацията и го помолих да иде да поговори с идиота - оттогава като ме срещне минава на другата страна на улицата.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
*Punto*PowerDriving написа:"освидетелстван психопат" е твоя съсед ......ех в каква хубава държава живеем ..еми той утре може и да се опита да те убие задето му дишаш от въздуха ..колега зарежи го и имай едно наум
Коментар
-
beer написа:...Каза също че ако държа толкова на отмъщение да му хвърля някой камък на джамовете,или да му направя нещо на колата,но разходите за тея неща най вероятно няма да бъдат поети от него а от неговия син(шофйорът на пасата) ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:beer написа:...Каза също че ако държа толкова на отмъщение да му хвърля някой камък на джамовете,или да му направя нещо на колата,но разходите за тея неща най вероятно няма да бъдат поети от него а от неговия син(шофйорът на пасата) ...
Коментар
-
Добре де толкова голям ли проблем за тоя човек е да спре някой за малко пред къщата му?Аз лично съм съгласен че няма за какво да се посяга на колата - и на мен ми се е случвало да ме заклещват,да ме затапват и т.н. и си нервя ама колата какво е виновна.Ще строша нещо и какво - някой ще ме е видял и после аз няма да си намеря колата цяла - къде е смисъла.Един хубав бой на въпросния е най-добрия вариант ама в твоя случай няма как да стане в предвид обстоятелствата с мотиките,ножовете и т.н.По повод това "спрял си ми на мястото" - че къде пише да е негово че да прави проблем.Който се дореди първи той печели.Да иде в общината да си го купи,да си сложи табелка и тогава да каже че това е неговото място.Ние с 4 инвалидни коли можем да си заградим половината паркинг пред блока (законово имаме право да изискаме от общината знаци за инвалидни места и да ги забият пред блока защото там домуват колите) обаче за какво като и без друго е сложно с паркирането и ние не ползваме 4 коли а само 2 като и за тях не сме слагали знаци.Ето оказах се прав че в крайина сметка ако беше потрошил колата нямаше да накажеш виновния ами синът му който има вина само за това че му е син а не че баща му не е в ред.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
на всички побойници дето се силехте да го биете тоя кретен, предполагам тая случка ще ви е за урок (поне така се надявам). щото всеки се мисли за големия мъж и естествено трябва и да го "докаже", ама пред тръбата, или пък не дай си боже пред пищова всички са равни. който нож вади от нож умира, не го забравяйте. стига с тия саморазправи. вместо да употребявате толкова сили и енергия за глупости - какво да му направя на тоя или как да го пребия, употребете тия усилия за да накарате полицията да си свърши работата.спомнете си и за футболиста на Ловеч Стойчо Стоилов - тръгнал "големия мъж" да се разправя и да бие, ама отнесе 4 куршума. тия работи не се случват само по филмите.а сега по темата. на колегата *Пунто*ПауърДрайвър ще му отговоря по следния начин: смени си колата с Голф3. не искам заради такива като тебе добрата марка Фиат, която в България се слави и с добри и коректни шофьори да се превърне в нарицателно име за опасно, просташко и неинтелигенто шофиране. поправи ме ако греша ама от първия ти пост по темата съм с такова впечатление.Fiat Punto S55 1.1
Fiat Forever!
Коментар
-
относно саморазправата : Всеки сам си решава ! ( да се тълкува според личния опит -чрез полиция , чрез сладки приказки , чрез принизяване до височината на тревата и т.н...)относно тема за нервите : Не може без тях , нито съм катил да ме засичат и да кърша ръце , нито съм опасен шофьор - за 3 години и отгоре нямам птп и да но така остане ..дай боже ,нито си премълчавам - не съм мишок , но всеки сам решава , пак казвам относно колегата Пунто С : усещам агресия в думите ...не ме познаваш колега сбъркал си за мен , всеки има кофти дни изпълнени с напрежение и не мисля че някакви момчета с колата на тати , карайки като за последно да ме успокоят ,защото те ако не мислят аз ли да мисля за тях..... не смятам че разбивам представата за съвестен шофьор на Фиат , дори се гордея че първата ми кола беше Фиат Крома , а сега имам две модификации на Пунто , стопанисвам ги и ги карам с удоволствие -в 90% от случаите в рамките на ограниченията ...извънградско си позволявам да развия скорост - признавам си !
Коментар
-
извинявам се официално на колегата *Пунто*ПауърДрайвинг за незаслужено острия ми и агресивен пост. сега като препрочитам написаното тук виждам, че не съм бил прав да се изказвам по този начин. написаното от мен далеч не е в духа на градивната критика или нещо от този род.не знам, сега като си давам сметка, може би всеобщата агресия в тази тема рефлектира по някакъв начин върху моя първи пост по темата, но да си призная наистина бях подразнен от изписаното по-горе. още повече изписаното от повечето колеги не отговаря и на първоначално зададената тема.абе ако питате мене след всичко изписано тука, тази тема си е за коша. според мен съдържанието й се отклони в доста неприятна посока.Fiat Punto S55 1.1
Fiat Forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар