Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нервите ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малиии... много сте жестоки ве Аз лично те съветвам да идеш да си поговорите и ако се прави на много мъж вече тогава да предприемаш драстични мерки...
    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

според мен направо действай, той вече се е направил на мъж щом е действал. Сега е твой ред да
      Tofas- Sahin 1.6 карб.

Коментар

Mitko написа:
        Mazgarev написа:
        Малиии... много сте жестоки ве Аз лично те съветвам да идеш да си поговорите и ако се прави на много мъж вече тогава да предприемаш драстични мерки...
        Има един тип хора с които много трудно се говори. Културното им развитие е спряло някъде към 6-годишна възраст.
        Може пък човека да е бил моментно "неразположен" Сега може да мисли по друг начин...На вас не ви ли се е случвало никога цял ден да не ви върви, да сте ядосани и накрая за нещо такова дребно да избеснеете... мен ми се е случвало (е вярно никой не съм наказвал заради това, но все пак...)Сега може да е размислил и дори да съжалява... Първо трябва да се подходи така, мисля - трябва все пак да е опитал преди да тръгне да го бие... А представете си че не е бил той а са го натопили...Е мен ако някой така дойде да иска да ме бие защото Пенчо (примерно) е казал че съм бил аз така ще избеснея че наистина ще си търси зъбите после между паветата...Тъй че... иди, опитай да поговорите и вече ако не ти издържат нервите му дай да се разбере!!!

Коментар

според мен боя е много добро но рисковано решение ,защото после да не вземе да подаде жалби и т.н разправии ,едно бурканче с лютеница на боята на белия пасат мисля че е достатъчно, нека да не бъдем максималисти
          TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
          UNO 1.0 FIRE

Коментар

stef написа:
            според мен боя е много добро но рисковано решение ,защото после да не вземе да подаде жалби и т.н разправии ,едно бурканче с лютеница на боята на белия пасат мисля че е достатъчно, нека да не бъдем максималисти
            Именно... за бой може и има право да подаде жалба...И после кой мислите ще си е изпатил повече, ако вземат та му направят досие... може да забрави да излезе от тази държава до края на дните си и после никъде да не може да си намери работа... и това защо? - защото си е изпуснал един път нервите... - НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА!!!

Коментар

гледам на тая тема сте най актйвнй й йскам да омекотя малко напреженйето й да вй честйтя 24 май честйт 24 май на всйчкй колегй
              petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

*Punto*PowerDriving написа:
                приятелка си имам , а колега отмъщението е ясно : 1vs 1 . фащаш го ама гледай да сте насаме да не може да се оплаче шамариш яко ...това не е блестящ план но на мен веднъж ми помогна
                Ааа ще ме прощаваш, ама не съм съгласен!!! Двама бият най-добре :D 2vs1
                FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

да но няма да се накефиш толкова ...обичам честните битки Честит 24 на всички , да помогнем на абитюрентите за задръстванията ..скачайте в фиатките и да тръгваме да правим лудница :P

Fiat Punto 96' ..the best caR!

Коментар

Според мен, колега beer, оправи си гумата и не му падай до нивото да пукаш гуми и да тровиш кучета, просто му покажи, че знаеш, че е той и му кажи в прав текст, че още веднъж ако ти се доближи до колата яко ще пати (ти ще измислиш как да го заплашиш). Вярно, че това звучи като примирение, но аз поне винаги така дийствам. Просто много от хората са шубелии и повечето не смеят да те погледнат после. Щото спукаш ли му гумите и ти, после той ще ти ги спука.. и после стъклото.. и после кой знае какво. Не се занимавай с простаци.
                    Bravo 1.6 16v

Коментар

Най-добрият вариант (според мене). Отиваш в районното управление и търсиш кой ти е квартален. Обясняваш му случая и го молиш да поговори с изрода и със свидетелите. След това ти купуват нова гума и случая се забравя. Ако човека се заинати - подаваш официална жалба и го осъждат за хулиганство по бързата процедура - включително да ти плати щетите. Аз съм го използвал този метод два пъти - безотказен е.
                      Fiat Ritmo 105TC
                      1600cc 105к.с.

Коментар

Леле, леле, чета тая тема и се моля един ден да не ме сполети и мен такоав падение... вие пречукахте човека за една гума бе колеги, похвално... продължавайте да си драскате по форумите колко било хубаво и цивилизовано у европата и как сме заслужавали и ние да сме част от нея, а навън в реалността си останете същите неандерталци, утвърждаващи ежедневно законите на джунглата.Adios.
                        Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
                        Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Sko написа:
                          Леле, леле, чета тая тема и се моля един ден да не ме сполети и мен такоав падение... вие пречукахте човека за една гума бе колеги, похвално... продължавайте да си драскате по форумите колко било хубаво и цивилизовано у европата и как сме заслужавали и ние да сме част от нея, а навън в реалността си останете същите неандерталци, утвърждаващи ежедневно законите на джунглата.Adios.
                          Аман от КЛАВИАТУРЕН БАБАИТЛЪК!А бе май и тази тема си плаче за коша! К’во ша к’аиш Кики?
                          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Sko написа:
                            Здравейте !Изчетох темата и все си казвах, че нема да поствам ... но колегата Sko ме шокира с репликата си ! Интерсно ми е как ще реагира, ако се случи на него ... По темата: каквото правиш - на 4 очи, без свидетели Поздрави, Б. Борисов
                            Fiat Tipo 1.6 AGT

Коментар

за една гума далй ще сй струва да правйш беля не знам но на мен мйсе случй че мй драснаха колата от лявата страна с нещо като пйрон от преднйя калнйк до заднйя + 2 вратй (нейзвестен йзрод) й същйя момент мй се щеше да забйя тозй предмет в ду,,,то на тозй !!!?*незнайн войн**,честно казано колата ако беше *mercedes* хйч нямаше да мй пука но със зъбй й ноктй с толкова труд печелйш няколко лева й едйн ден *йзрода* тй посяга на всйчко това,,,колата мй беше първата *uno sx 96g* й бях дал почтй цяло състоянйе за нея,,,как да нете е яд но според мен както казва колегата най ефектйвнйят метод е законнйят й каското,,,йначе за мйг човек може да стане йлй убйец йлй хулйган й да се обърне наопакй целйя тй жйвот търпенйе й спокойствйе колегй
                              petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Разбира се, че законовите действия са за предпочитане, но има голямо НО. Ако сам не си помогнеш, неможе да се разчита на помощ от държавата. Не е достойно да се поврежда кола, а да се трови животно изобщо небива. Аз бих разговарял с човека. Темата почна с нервите. Може да е имал лош ден. Ако разговора тръгне зле оправям се на място. Съжалявам, но невиждам др. изход. О още повече съжалявам, че ми се е случвало да се оправям по този начин, а това хич не е за хвалба.
                                Lancia Kappa, 2.0 20V, 155 k. с., бензин/метан

Коментар

Working...
                                X