Малиии... много сте жестоки ве Аз лично те съветвам да идеш да си поговорите и ако се прави на много мъж вече тогава да предприемаш драстични мерки...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нервите ?
Collapse
X
-
Mitko написа:Mazgarev написа:Малиии... много сте жестоки ве Аз лично те съветвам да идеш да си поговорите и ако се прави на много мъж вече тогава да предприемаш драстични мерки...FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
stef написа:според мен боя е много добро но рисковано решение ,защото после да не вземе да подаде жалби и т.н разправии ,едно бурканче с лютеница на боята на белия пасат мисля че е достатъчно, нека да не бъдем максималистиFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
гледам на тая тема сте най актйвнй й йскам да омекотя малко напреженйето й да вй честйтя 24 май честйт 24 май на всйчкй колегйpetito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
*Punto*PowerDriving написа:приятелка си имам , а колега отмъщението е ясно : 1vs 1 . фащаш го ама гледай да сте насаме да не може да се оплаче шамариш яко ...това не е блестящ план но на мен веднъж ми помогнаFIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Според мен, колега beer, оправи си гумата и не му падай до нивото да пукаш гуми и да тровиш кучета, просто му покажи, че знаеш, че е той и му кажи в прав текст, че още веднъж ако ти се доближи до колата яко ще пати (ти ще измислиш как да го заплашиш). Вярно, че това звучи като примирение, но аз поне винаги така дийствам. Просто много от хората са шубелии и повечето не смеят да те погледнат после. Щото спукаш ли му гумите и ти, после той ще ти ги спука.. и после стъклото.. и после кой знае какво. Не се занимавай с простаци.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Най-добрият вариант (според мене). Отиваш в районното управление и търсиш кой ти е квартален. Обясняваш му случая и го молиш да поговори с изрода и със свидетелите. След това ти купуват нова гума и случая се забравя. Ако човека се заинати - подаваш официална жалба и го осъждат за хулиганство по бързата процедура - включително да ти плати щетите. Аз съм го използвал този метод два пъти - безотказен е.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Леле, леле, чета тая тема и се моля един ден да не ме сполети и мен такоав падение... вие пречукахте човека за една гума бе колеги, похвално... продължавайте да си драскате по форумите колко било хубаво и цивилизовано у европата и как сме заслужавали и ние да сме част от нея, а навън в реалността си останете същите неандерталци, утвърждаващи ежедневно законите на джунглата.Adios.Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Sko написа:Леле, леле, чета тая тема и се моля един ден да не ме сполети и мен такоав падение... вие пречукахте човека за една гума бе колеги, похвално... продължавайте да си драскате по форумите колко било хубаво и цивилизовано у европата и как сме заслужавали и ние да сме част от нея, а навън в реалността си останете същите неандерталци, утвърждаващи ежедневно законите на джунглата.Adios.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Sko написа:Леле, леле, чета тая тема и се моля един ден да не ме сполети и мен такоав падение... вие пречукахте човека за една гума бе колеги, похвално... продължавайте да си драскате по форумите колко било хубаво и цивилизовано у европата и как сме заслужавали и ние да сме част от нея, а навън в реалността си останете същите неандерталци, утвърждаващи ежедневно законите на джунглата.Adios.Fiat Tipo 1.6 AGT
Коментар
-
за една гума далй ще сй струва да правйш беля не знам но на мен мйсе случй че мй драснаха колата от лявата страна с нещо като пйрон от преднйя калнйк до заднйя + 2 вратй (нейзвестен йзрод) й същйя момент мй се щеше да забйя тозй предмет в ду,,,то на тозй !!!?*незнайн войн**,честно казано колата ако беше *mercedes* хйч нямаше да мй пука но със зъбй й ноктй с толкова труд печелйш няколко лева й едйн ден *йзрода* тй посяга на всйчко това,,,колата мй беше първата *uno sx 96g* й бях дал почтй цяло състоянйе за нея,,,как да нете е яд но според мен както казва колегата най ефектйвнйят метод е законнйят й каското,,,йначе за мйг човек може да стане йлй убйец йлй хулйган й да се обърне наопакй целйя тй жйвот търпенйе й спокойствйе колегйpetito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
Разбира се, че законовите действия са за предпочитане, но има голямо НО. Ако сам не си помогнеш, неможе да се разчита на помощ от държавата. Не е достойно да се поврежда кола, а да се трови животно изобщо небива. Аз бих разговарял с човека. Темата почна с нервите. Може да е имал лош ден. Ако разговора тръгне зле оправям се на място. Съжалявам, но невиждам др. изход. О още повече съжалявам, че ми се е случвало да се оправям по този начин, а това хич не е за хвалба.Lancia Kappa, 2.0 20V, 155 k. с., бензин/метан
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар