Sev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пак далавера с новите винетки
Collapse
Заключена тема
X
X
-
punto HGT
-
Malone ,хайде мини по разбитата западна дъга на околовръстното в София,пък после ходи със кеф на сърцето да дадеш 67лв за винетка.Ще ти е малко трудно защото преди това ще си ги дал в сервиза да ти изправи джантите.Да не говорим че са се отворили едни ями заради които се получава километрово задръстване постоянно.И това е само пример.Имаме много такива пътища.Аз досега винаги съм си плащал виетката и ГО и всички други ексти,с надеждата нещо а се оправи.Е засега съм си само с надеждата все още... :DНе карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
-
cveteca написа:Malone ,хайде мини по разбитата западна дъга на околовръстното в София,пък после ходи със кеф на сърцето да дадеш 67лв за винетка.Ще ти е малко трудно защото преди това ще си ги дал в сервиза да ти изправи джантите.Да не говорим че са се отворили едни ями заради които се получава километрово задръстване постоянно.И това е само пример.Имаме много такива пътища.Аз досега винаги съм си плащал виетката и ГО и всички други ексти,с надеждата нещо а се оправи.Е засега съм си само с надеждата все още... :DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
bubachko
Malone, виж сега, не ми е цел да се спамим и накрая да ми дадат предупреждение за спам И без това бая офтопици напусках... Разбирам те и тебе, едно време и аз бях на същото мнение, но уви, живота ме очука и се научих да си гледам семейството, вместо да хрантутя някой с неясно каква цел. но не съм съгласен да се прибират толкова пари, а навън да се вижда как само кърпят дупки през няколко месеца и то само на някои места. Само за толкова ли стигат парите? Ако да - значи системата е неефективна и трябва да се смени, не е ли така? Ако е достатъчно ефективна, къде са отишли всички пари събрани през годините, след като нито магистралите са ни магистрали, нипо подръжката на другите пътища е качествена? Ами да си намерят със задна дата окрадените и преразпределени пари които някога съм внасял аз и всеки от вас и да си оправят нещата, тогава съм съгласен да давам пари за подръжка. Дикато е такова положението ще плащам минимално и ще хитрувам. Също така ще продължавам да работя в сивия сектор докато плащам здравни и е мога да си оправя повече от един зъб годишно или трябва да чакам следващия месец за направление. И нямам гаранция, че дори и доброволния ми пенсионен фонд не е сигурен и някой може да сложи ръка на него ако поиска. Докато ми предлагат ниско обслужване и аз ще им плащам според това, ще хитрувам и ще плащам колкото може по-малко.Вярвам, че пари има. Ако се разтършуват, ако осъдят тоя и оня за злоупотреби ще си вържат бюджета и пари ще има за всичко. Но докато отгоре се опитват да ме рекетират по всякакви параграфи и вместо да си оправят работата измислят само нови и нови налози и вдигат цените - това ще е положението
Коментар
-
cveteca & bubachkoНикъде не съм писал, че ми е кеф да давам пари за винетка.Нещо повече, разпарям се от гърба от яд, защото и аз карам по тези пътища по които карате и вие. Че ми се струва, че и доста повече от вас.Но.Не смятам, че така трабва да протестирам. Да не плащам, да си мълча като суяк, да се спотайвам, да се моля да не ме спрат на пътя и да мрънкам по форумите.Повярвайте ми, изключително интересна гледка съм, когато ме спрат нощем на пътя Ямбол - Елхово местните селски милиционери и когато единия започне да обикаля колата светейки, за да ми види винетката.Такова викане не сте чували. Викам на "вие" естествено. Разглеждам на висок глас въпроса какво има да ми гледа служителя при условие, че пътя е като в Бейрут.И понеже ми казва да се оплача на Пътна Инфраструктура, аз му казвам да си прибере фенера щом той като служител няма връзка със състоянието на пътя и таксите за него.Този път [а и други пътища] са еманация на понятието "предпоставка за ПТП" и той като полицай би трябвало да пише по две докладни на ден, докато пътя не се оправи.Всичко това му го казвам поне десет пъти в десет различни варианта, с десет различни интонации на крещене и как не са искали да ме арестуват още не знам.Та затова си плащам винетката. За да се държа нагло, а не като съсел, с този който ме проверява. За да се почувства неудобно и следващия път да ме гледа с наведена глава.Повярвайте ми, 67 лева си струват удоволствието..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Колеги колкото и да си лафим,всички знаем,че тръгнеш ли да пътуваш,винетката ще си я купиш била тя седмична,месечна или годишна.Аз също имам 2 коли,миналата година имах 2 винетки,тази година ще си купя една и ще пътувам само с едната кола извън града.Това неме притеснява ни най-малко.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Malone написа:Не смятам, че така трабва да протестирам. Да не плащам, да си мълча като суяк, да се спотайвам, да се моля да не ме спрат на пътя и да мрънкам по форумите.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Vladim написа:Абе то във виртуалното пространство мрънкачи по повод състоянието на улиците и пътищата с лопата да ги ринеш ама, като се прави реален протест всеки има работа! :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
аз заради хубавите ни пътища и главно заради магистрала тракия от Пловдив до София(а за улиците в София просто не искам да коментирам), имам за смяна 2 носача, кормилен накрайник, каре, 2 амортисьора. И искам сега някой защитник на винетките да ми каже как аз да си избия парите...Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:нали някъде на вън имаше и такова нещо слаташ някъв документ подобно на винетка -без да се лепи де на която ти трябва кола и караша в Швеейцария е като при нас незнам само цените на колко са равни
Коментар
-
mitkosoft написа:аз заради хубавите ни пътища и главно заради магистрала тракия от Пловдив до София(а за улиците в София просто не искам да коментирам), имам за смяна 2 носача, кормилен накрайник, каре, 2 амортисьора. И искам сега някой защитник на винетките да ми каже как аз да си избия парите...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар