ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пак далавера с новите винетки
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
-
bubachko написа:Не разбирам какъа е пречката и неправилната логика на това? Щом съм си платил 67-те лева, кой го интересува на коя от петте коли ще се возя?bubachko написа:Подобно ми е мнението и за гражданските. Крайно време е да се направят обвързани с човек, а не с колата..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
nikolce написа:Malone написа:И като се напиеш и жена ти трябва да те прибере? Тя трябва ли да си направи ГО?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Логиката е, че ако се приеме това, цялото село с 50 коли ще си купи една винетка и тя ще стои при кмета"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Логичните мерки, които трябва да се приложат към логиката на българина са свирепи глоби. Друга оправия няма."На зло куче, зъл прът", народа отдавна го е измислил..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Airfan написа:ГО трябва винаги да е обвързана с автомобил, защото различните автомобили носят различен риск.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Колеги като оправят скапаните пътища в тая загубена държава за да не даваме всеки сезон пари за поправка на джанти, пари за гуми и т.н. тогава ще си купувам винетка за всяка една кола, която притежавам, а до тогава ако имам възможност ще си карам само с една винетка. Новината я чух снощи по телевизията и чесно да си призная се зарадвах, защото най малко ще спестя едни 67лвpunto HGT
Коментар
-
bubachko
Malone написа:bubachko написа:Не разбирам какъа е пречката и неправилната логика на това? Щом съм си платил 67-те лева, кой го интересува на коя от петте коли ще се возя?bubachko написа:Подобно ми е мнението и за гражданските. Крайно време е да се направят обвързани с човек, а не с колата.
Коментар
-
didich написа:Колеги като оправят скапаните пътища в тая загубена държава за да не даваме всеки сезон пари за поправка на джанти, пари за гуми и т.н. тогава ще си купувам винетка за всяка една кола, която притежавам, а до тогава ако имам възможност ще си карам само с една винетка. Новината я чух снощи по телевизията и чесно да си призная се зарадвах, защото най малко ще спестя едни 67лв
Коментар
-
bubachko написа:Първо ми се струва, че винетната такса е за пътя, а не за правото да ползваш пътя.bubachko написа:И какво като Хабиб си продаде винетката? Нали в хазната са влезли тея пари? Какво е значението?bubachko написа:Трябва да се плаща за това, което ползваш, а не да ни принуждават да купуваме услуга, за която не е видно какво плащаме, и пак псуваме когато дадем 50 кинта да ни изправят джантите или да си купим нови носачиbubachko написа:А за ГО? Какво лошо има и жената да има ГО?bubachko написа:Както каза - на зло куче - зъл прът, ама защо и аз да го отнасям боя да го е’а?!.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
bubachko
Malone написа:bubachko написа:Първо ми се струва, че винетната такса е за пътя, а не за правото да ползваш пътя.bubachko написа:И какво като Хабиб си продаде винетката? Нали в хазната са влезли тея пари? Какво е значението?bubachko написа:Трябва да се плаща за това, което ползваш, а не да ни принуждават да купуваме услуга, за която не е видно какво плащаме, и пак псуваме когато дадем 50 кинта да ни изправят джантите или да си купим нови носачиbubachko написа:А за ГО? Какво лошо има и жената да има ГО?bubachko написа:Както каза - на зло куче - зъл прът, ама защо и аз да го отнасям боя да го е’а?!
Коментар
-
bubachko написа:Гледай сега. Нищо от което си написал не съм съгласен. Първа контра - като са плащани толкова години пари, да не би поне и малкото ни магистрали да приличат на магистрали?!?! Да не говорим за първокласните или второкласни пътища.bubachko написа:Затова и ще си хитрувам когато мога, що се отнася за неясни разходи от моя бюджет..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар