с тол такса ще е доста по-скъпоняма място за сравнениеако се въведе тол такса, с добро ще си спомняме за винетките и ще има изрази от сорта "ако бяхме с винетки щях да купя две" :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пак далавера с новите винетки
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Stefanaki написа:Sev написа:и като имаш два апартамента можеш ли да живееш в двата едновременно?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Нима някои вече знаят какви ще са тол таксите за евентуалната някогашна тол система Пичове бихте ли ми дали числата от тотото че гледам има некакви 3 милиона дето чакат.Делим 50-50 който пръв ми ги каже. :DНе карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
-
infineon написа:Stefanaki написа:Sev написа:и като имаш два апартамента можеш ли да живееш в двата едновременно?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
За тези , които не искат да плащат винетки , въвеждането ТОЛ - такси е добре дошло.Могат да карат по паралелните пътища , които държавата трябва да осигури .Тогава ще почнат да мънкат обаче , че видите ли движението е двупосочно и бавно ( така лично аз предполагам ще е на първо време ).Колко поколения трябва да минат , за да се разбере , че няма хубаво без плащане ...Аман от паразити , тарикати и номера от селски вечеринки от рода на местене на винетки.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
tarabas
Аман от паразити , тарикати и номера от селски вечеринки от рода на местене на винетки.
Коментар
-
tarabas написа:Аман от паразити , тарикати и номера от селски вечеринки от рода на местене на винетки.::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
-
dikanio написа:Винетката е капка в морето от пари, необходими за да се возиш в автомобил. Ако можеш да си позволиш покупката, данъците, застраховките, поддръжката и горивото на три коли, едва ли ще се циганиш за една винетка.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Чета и недоумявам, как ви се занимава да местите цяла година винетката от една кола на друга.Толкова ли сте го закъсали бе хора че 67 лв да ви оправят положението.Аз имам 3 коли и бус от тях само едната кола няма винетка.Но тя се кара от дъжд на вятър,ако пък толкова ми се наложи да изляза с нея извън града,ще и взема седмична или месечна винетка.Пътувам доста из страната, и чак пък толкова лоши пътища не съм видял.Просто почти винаги дупките са в населените места а не по републиканската мрежа.HONDA I-VTEC
Коментар
-
tarabas написа:Аман от паразити , тарикати и номера от селски вечеринки от рода на местене на винетки.
Коментар
-
Чета тази тема откакто тръгна та ще ви споделя как е в Швейцария моя съсед ходи поне веднъж в месеца там. Колкото и да ви се невярва нас тук ни доят с доста такси и задължения. В Швейцария си купуваш номера за колата и той ти е пожизнен няма такива историй да ги сменят щото решили да по съберят няколко милиона. Та там с този номер имаш право да го ползваш на къвто си имаш до 3 броя транспорт от мотор до трактор тоест номера се сваля от единяи автомобил и го поставяш на другия или кеф ти на мотора и караш. Винетките са пак така можеш да си ги местиш дори гражданската одговорност там е на лицето което управлява а не на автомобила. Е направете си извода колко по скъпо е тук и от колко вимета бозае държавата. Тук бяха го спрели милиционерчетата и му писали акт че кара с швейцарския номер та се наложило да правят запитване до Швейцария и се оказали че е точно така там номера не е закован за автомобила.Обичам си работата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар