Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пак далавера с новите винетки
Collapse
Заключена тема
X
X
-
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
-
Пак далавера с новите винетки
Malone написа:Immortal написа:@Malone: Да, знам го тoва задължение на граничните полицаи, но именно с винетката аз удостоверявам, че съм си платил пътната такса, а не с квитанцията.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Има достатъчно хора за всичко, главите трабва само да ремонтират. Главно на политиците..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
cveteca написа:Някой може ли да ми каже дали за околовръстното ми трябва винетка?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
bubachko
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=768076Интересно... то това са малко и за темата за глобите за винетките... Най ме накефи пасажа, че са приели някакъв закон, обаче поради нередности "зелените" са с вързани ръце...
Коментар
-
cveteca написа:Някой може ли да ми каже дали за околовръстното ми трябва винетка?Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:cveteca написа:Някой може ли да ми каже дали за околовръстното ми трябва винетка?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Комисията настоява годишната винетка да е валидна за 12 месеца, независимо кога е закупена и да отпадне ограничението за валидност за периода до 31 януари. Това според мен е най-доброто предложение защо да плащам 67 след като примерно отсъствам половината година и автомобила не се управлява?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Комисията настоява годишната винетка да е валидна за 12 месеца, независимо кога е закупена и да отпадне ограничението за валидност за периода до 31 януари. Това според мен е най-доброто предложение защо да плащам 67 след като примерно отсъствам половината година и автомобила не се управлява?FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Tornado написа:Комисията настоява годишната винетка да е валидна за 12 месеца, независимо кога е закупена и да отпадне ограничението за валидност за периода до 31 януари. Това според мен е най-доброто предложение защо да плащам 67 след като примерно отсъствам половината година и автомобила не се управлява?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар