Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пак далавера с новите винетки

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    @Malone: Да, знам го тoва задължение на граничните полицаи, но именно с винетката аз удостоверявам, че съм си платил пътната такса, а не с квитанцията.
    Митничарите проверяват винетките, не граничните полицаи, МИТНИЧАРИТЕ.Иначе си прав, но аз ти обясних, оправданието е мързела.Хабиб от Дюселдорф не може да си намери контролния отрязък между кадъната, четирите деца, мръсните памперси, вафли, салами, сокове и багаж и митничаря трябва да излезе навън да му цъкне винетката с четеца. Винетката не е от страната на кабината а от другата, не става с протегната ръка.И затова му иска квитанцията, мързи го да излезе или му е топло/студено.Общо взето е частен случай, казали са ти нещо, което е инцидентно, а ти си го приел за правило.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

Пак далавера с новите винетки

Malone написа:
      Immortal написа:
      @Malone: Да, знам го тoва задължение на граничните полицаи, но именно с винетката аз удостоверявам, че съм си платил пътната такса, а не с квитанцията.
      Митничарите проверяват винетките, не граничните полицаи, МИТНИЧАРИТЕ.Иначе си прав, но аз ти обясних, оправданието е мързела.Хабиб от Дюселдорф не може да си намери контролния отрязък между кадъната, четирите деца, мръсните памперси, вафли, салами, сокове и багаж и митничаря трябва да излезе навън да му цъкне винетката с четеца. Винетката не е от страната на кабината а от другата, не става с протегната ръка.И затова му иска квитанцията, мързи го да излезе или му е топло/студено.Общо взето е частен случай, казали са ти нещо, което е инцидентно, а ти си го приел за правило.
      Ха ...Че да увеличат щата на Агенция Митници . Да назначат служител да бичи с четеца . Стоят си всички по местата - и Хабиб , и двамата митничари .Няма да разваляме рахатлъка на хората я .
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Има достатъчно хора за всичко, главите трабва само да ремонтират. Главно на политиците.
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

Коментар

Някой може ли да ми каже дали за околовръстното ми трябва винетка?
          Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!

Фиат Браво:1,6V 103hp 1996

Коментар

Трябва ти, колкото за Овча Купел, Бояна и Световрачене.

Коментар

cveteca написа:
              аз съм виждал табела край на София на излизане от Горубляне към "южната дъга", за табела винетка не се сещам....
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=768076Интересно... то това са малко и за темата за глобите за винетките... Най ме накефи пасажа, че са приели някакъв закон, обаче поради нередности "зелените" са с вързани ръце...

Коментар

cveteca написа:
                  аз лично не разбрах трябва ли ти винетка за околовръстното или не?
                  Виж бейби не сме глупаци,
                  ние сме отбор от здравеняци.
                  Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                  така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                  http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Не ти трябва. В интерес на истината можеш да ходиш дори Щъркелово Гнездо без винетка.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

хаха да бях твърдо решен да не си пиша номера на винетката, но реших да бъда съвестен водач на Фиат и си го написах, но ето че пак съм срещу закона.Сега сигурно ще ни глобяват ако е написан номера.

Коментар

fiatmaniak написа:
                        cveteca написа:
                        аз лично не разбрах трябва ли ти винетка за околовръстното или не?
                        Много ясно, че не! Ако не ми вярваш иди и разгледай откъде започват знаците "Винетка" (разбира се, ако селяните не са си направили маси, или част от покриви в тях). Някога при въвеждане на винетките имаше предложение да не се изискват винетки за пътя до Банкя, както и този до Панчарево. Мисля, че до ден днешен по тези пътища винетки не трябват.
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

http://money.bg/news/id_1361154838
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Комисията настоява годишната винетка да е валидна за 12 месеца, независимо кога е закупена и да отпадне ограничението за валидност за периода до 31 януари. Това според мен е най-доброто предложение защо да плащам 67 след като примерно отсъствам половината година и автомобила не се управлява?
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                              Комисията настоява годишната винетка да е валидна за 12 месеца, независимо кога е закупена и да отпадне ограничението за валидност за периода до 31 януари. Това според мен е най-доброто предложение защо да плащам 67 след като примерно отсъствам половината година и автомобила не се управлява?
                              Е това винаги съм се чудел.Защо да не е от дата до дата винетката,ами от януари до януари?Ами сигурно да ни вземат парите за цяла услуга,а да ползваш половина или колкото там.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                                Tornado написа:
                                Е това винаги съм се чудел.Защо да не е от дата до дата винетката,ами от януари до януари?Ами сигурно да ни вземат парите за цяла услуга,а да ползваш половина или колкото там.
                                Дискриминация е всичко ако си ром с каруца и кон такива проблеми няма да те вълнуват.Ще крадеш безнаказано,няма да плащаш сметки за ток и вода.
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X