Продължава ползването на една винетка за няколко коли . Току що казаха по новините,че глобаат за непопълнен номер отпада за годишната винетка. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пак далавера с новите винетки
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Пак далавера с новите винетки
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12Етикети: –
-
Бе не знам, ама на квитанцията, която ми дадоха като купувах винетката си пише номера на колата.За какво им е да драскаме по винетките, като просто можеха да направят една промяна и да ни задължат да си носим и квитанцията.Не че като написах номера на винетката с маркер, при залепването той не се размаза де
Коментар
-
На това правителство му свикнах. Днес е едно, утре друго, а след няколко дни пак първото. А пък и това с вписването на номерата, как ще спре тези, които използват една винетка за няколко коли? Един колега погледна новата винетка и каза "еми какво толкова... пак можеш да си залепиш фолио от цигарена кутия отгоре и да си пишеш различни номера върху него с тънък маркер и да си ги триеш със спирт". Не е Държава, а Цирк туй! :D@Дидо, а пък на моята квитанция нямам записан номер на колата! :D Но пък момичето, което ми е продаде ме предупреди да не забравя да си запиша номера на винетката.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
То квитанцията и преди искаха да се носи.Ама беше ясно ,че пак ще му се намери цаката.Както каза колегата "някой някъде е платил". Все пак сме у България. :DMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Аз, пък съм доволен, че мислят как да прецакат работата с винетките, щото съм твърдо против да си купувам 5 винетки за 5-те си коли...едва ли ще ги подкарам едновременно извън градаТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
кола
нали някъде на вън имаше и такова нещо слаташ някъв документ подобно на винетка -без да се лепи де на която ти трябва кола и караша в Швеейцария е като при нас незнам само цените на колко са равни http://translate.google.bg/translate...ute-sticker%2F
Коментар
-
Колеги аз пък ви се чудя защо само се чудите как да прецакате държавата с тия винетки.Купувам я,лепя я и толкова.Човек хитре,хитре и по закона на каръщината го хващат и далаверата му излиза през носа.Хубаво,лошо 67 лева-купуваш-псуваш-лепиш и това е.Убедил съм се,че спре ли те полиция в 70% от случаите може да те глоби за нещо и вече не се и опитвам да хитрея.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:Колеги аз пък ви се чудя защо само се чудите как да прецакате държавата с тия винетки.Купувам я,лепя я и толкова.Човек хитре,хитре и по закона на каръщината го хващат и далаверата му излиза през носа.Хубаво,лошо 67 лева-купуваш-псуваш-лепиш и това е.Убедил съм се,че спре ли те полиция в 70% от случаите може да те глоби за нещо и вече не се и опитвам да хитрея.
Коментар
-
iee написа:Аз, пък съм доволен, че мислят как да прецакат работата с винетките, щото съм твърдо против да си купувам 5 винетки за 5-те си коли...едва ли ще ги подкарам едновременно извън града
Коментар
-
bubachko
ogi28b написа:iee написа:Аз, пък съм доволен, че мислят как да прецакат работата с винетките, щото съм твърдо против да си купувам 5 винетки за 5-те си коли...едва ли ще ги подкарам едновременно извън града
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар