Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Национално преброяване 02.2011

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sota: Много добре знам за какво става въпрос - твоята бележка по повод мое писание изобщо не е в час - поне да се беше постарал да прочетеш какво съм писала, та да отговориш адекватно - никъде не става въпрос за постоянно пребиваващи, а за тези, които са временно на това място. Никой не те задължава да си сменяш постоянния адрес, само защото не си на него за преброяването.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Айде, почна се... сутринта показваха как са се опитвали да уреждат за преброители лица, които явно мямат право да са такива До края на преброяването очаквайте и нови абсурди

Коментар

sota написа:
        Заявлението за промяна на постоянен адрес се подава в общината или кметството, където лицето избира да бъде вписано в регистрите за населението. Всяко лице е длъжно в срок 30 дни да заяви промяната на настоящия си адрес. Адресната карта за промяна на настоящ адрес се подава в общината или кметството, където лицето пребивава, и в 5-дневен срок се изпраща за актуализация на Национална база данни "Население".Колежке прочети това.Постоянната регистрация при нея трябва да се смени и личната карта,а при временна регистрация не се сменя.Носиш си бланката и при проверка я представяш заедно с личната си карта.Двете неща са различни понятия.Но срока за регистрация и на двете е един месец.И двете се подават в ЕСГРАОН в общината на новият адрес.
        Ай сега и ти прочети какво си написал и обясни каква е разликата между "постоянен" и "настоящ" адрес.Бе в тая полицейска академия на нищо ли не ви учат бе?

Коментар

Ай сега и ти прочети какво си написал и обясни каква е разликата между "постоянен" и "настоящ" адрес. Бе в тая полицейска академия на нищо ли не ви учат бе?
          Нали ти отговорих.Независимо дали ще ти е постоянен адреса или временен си длъжен да се регистрираш в общината във срок от един месец щом ще пребиваваш на този адрес повече от една седмица това не съм го измислил аз.Разликата от двете е ,че при смяна на постоянния трябва да се смени и личната карта ,а на временният не се сменя .А ти разбра ли разликата.И още нещо НЕ в школата не ни учат на нищо разбра ли.Всичко се учи по време на работа .Доволен ли си?
          Колега полицай sota, ти абсолютно не си в час за какво говорим в тази тема. Не говорим за тези, които ще се преброяват (защото говорим за преброяването, а не за регистрирането в общината) на постоянен адрес, а тези, които ще се преброяват на друг адрес. Предполагам не очакваш хората да седят февруари у дома и да не ходят никъде, само и само да се преброят по настоящ или по постоянен адрес. Вероятно не очакваш, че като посетя родителите си или вуйчо си на село за 2-3 седмици ще си сменя временния адрес, след това, като се прибера, пак ще го сменям адреса в общината... но не за това говорим, така че нека да не спамим темата.
          Колежке не знам кой е в час ти или аз.Ти направо промени закона.Това не съм го измислил аз ,а други .А ти си стой ,където искаш ,ако искаш се преброявай глобата ще си я плащаш ти , не аз.Аз ще се преброявам в сайта им и също нямам желание да ми влизат в къщи.Независимо ,къде ще бъдеш трябва да те преброят и надали някой от тях ще ти иска да му покажеш адресната си регистрация.Най малко искам да влизам в някакъв спор с теб.С жена не може да се спори .Колкото и да си говорим с жена на глава не може да излезнеш.

Коментар

Колега полицай sota, ти абсолютно не си в час за какво говорим в тази тема. Не говорим за тези, които ще се преброяват (защото говорим за преброяването, а не за регистрирането в общината) на постоянен адрес, а тези, които ще се преброяват на друг адрес. Предполагам не очакваш хората да седят февруари у дома и да не ходят никъде, само и само да се преброят по настоящ или по постоянен адрес. Вероятно не очакваш, че като посетя родителите си или вуйчо си на село за 2-3 седмици ще си сменя временния адрес, след това, като се прибера, пак ще го сменям адреса в общината... но не за това говорим, така че нека да не спамим темата.
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Тия нормални ли са дето са го правили електронното преброяване??? Това сигурно само най-великите умове на държавата ще успеят правилно да попълнят анкетната карта. Да не говориме ,че отнема поне 2 часа. Аз се отказах по средата....
              Фиат Крома 1.9 16v+
              Фиат Браво 1.6 16v
              Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

След колко време ти пратиха парола?

Коментар

10-12 минути
                  .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                  www.cyxap.com

Коментар

vital написа:
                    След колко време ти пратиха парола?
                    При мене 2 мин след като се регистрирах паролата беше в пощата ми. И все пак много смотана анкета с доста неясни и ненужни въпроси според мен.
                    Фиат Крома 1.9 16v+
                    Фиат Браво 1.6 16v
                    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

20 мин вече си чакам паролката.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        20 мин вече си чакам паролката.
                        1:30 вече!
                        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Лесно и елементарно .За 15 на минути я попълних.Много ненужни въпроси ,обаче има .Паролата ми дойде за пет шест минути.

Коментар

Виделин Райчинов написа:
                            1:30 вече!
                            И аз от 8.30ч

Коментар

Вече един час си чакам паролата... Нищо у нас ли не може да се направи така, че да функционира нормално??? Само не му обяснявайте, че има голям наплив, или неочакван интерес! Само малоумник би си помислил напливът ще е минимален! И тези 8 милиона лв. за електронното преброяване, къде са отишли? Моите и вашите пари!
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

И Аз се преброих рано сутринта, когато нямаше още опашки от желаещи :D

Коментар

Working...
                                X