И аз се преброих.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Национално преброяване 02.2011
Collapse
X
-
Humppa
-
и ние се преброихме снощи,но ми писна от глупостите им...за какво им е да знаят печка и телевизор имам ли? Ще ми купят ако нямам или какво...Половината данни ги натъкмявах,да ги ева...ще ме извиняват,но няма 4 различни домакинства под един покрив да им пиша и 4 пъти да пиша едно и също.
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Vladim написа:И тези 8 милиона лв. за електронното преброяване, къде са отишли? Моите и вашите пари!Fiat Punto 1.7 TD
Коментар
-
Има, но не за гражданите данъкоплатци..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Така дойде време и аз да опиша действията си относно преброяването вчера демек на 11.02 в промеждутака когато ме нямаше в нас минали преброители аз се преброих в интернет обаче трябва да предам съответния номер на вратата заварих къстче хартия откъснато по най грубия начин и оставено звънях на тел номер от 2 дена никой не вдига какво трябва да направя от тук на татък до колкото знам 1. трябва да е един вид талонче 2.едвали би трябвало да е по GSM въпроса ми е какво следва след това тази вечер звънях на номера който е даден за информация първо един женски глас ми казва затвори или продължи - да ама не продължава събота е почиват аз какво трябва да предприема преброил съм се ама ЦЪК няма къде да си дам номера Моля само запознати да пишат по поста ми!Благодаря!Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:Така дойде време и аз да опиша действията си относно преброяването вчера демек на 11.02 в промеждутака когато ме нямаше в нас минали преброители аз се преброих в интернет обаче трябва да предам съответния номер на вратата заварих къстче хартия откъснато по най грубия начин и оставено звънях на тел номер от 2 дена никой не вдига какво трябва да направя от тук на татък до колкото знам 1. трябва да е един вид талонче 2.едвали би трябвало да е по GSM въпроса ми е какво следва след това тази вечер звънях на номера който е даден за информация първо един женски глас ми казва затвори или продължи - да ама не продължава събота е почиват аз какво трябва да предприема преброил съм се ама ЦЪК няма къде да си дам номера Моля само запознати да пишат по поста ми!Благодаря!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Някъде пише ли ele кое ми е задължение и кое не?Въпроса ми е съвсем искрен, не знам.Аз се преброих електронно, мина преброител и сме му дали номера, ама къде пише, че ако не съм се преброил електронно, трябва да си стоя в къщи и да чакам да мине някой.Или пък да чакам, за да му дам номера.Без значение в кое време на денонощието е, личния ми живот си го организирам сам, може да съм нощна птица или пък всяко свободно време да съм навън.А и доколкото си спомням, коментираха се някакви административни санкции към тези които не са преброени.Има ли нещо такова и ако има, що за глупост е това?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Някъде пише ли ele кое ми е задължение и кое не?Въпроса ми е съвсем искрен, не знам.Аз се преброих електронно, мина преброител и сме му дали номера, ама къде пише, че ако не съм се преброил електронно, трябва да си стоя в къщи и да чакам да мине някой.Или пък да чакам, за да му дам номера.Без значение в кое време на денонощието е, личния ми живот си го организирам сам, може да съм нощна птица или пък всяко свободно време да съм навън.А и доколкото си спомням, коментираха се някакви административни санкции към тези които не са преброени.Има ли нещо такова и ако има, що за глупост е това?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Административната санкция (глоба 120 лв) е само за тия, които официално ОТКАЖАТ да бъдат преброени, което се констатира с протокол, подписан от 2 свидетели.Ако до края на кампанията преброител не ви открие - няма за вас глоба. Задължение на преброителя е да ви намери. Ами ако сте в командировка за целия период на преброяването? Ами ако сте в чужбина и никой не живее на адреса ви? Ами ако имате второ жилище, в което никой не живее постоянно?Ако сте се преброили по интернет, но не успеете да предадете номерчето на преброител - вие така или иначе сте преброени, просто преброителя няма да получи своите 0.80 лв за това, че ви е взел номерчето.Преброяването продължава до края на месеца, все веднъж ще ви уцели преброителя в къщи, а и най-лесния вариант е да си оставите бележка с номерчето на вратата.
Коментар
-
Благодаря Дидо.ele, питах те нещо съвсем човешки, а ти ми отговаряш все едно съм те ощипал по носа.Исках просто да посочиш къде са описани задълженията ми, понеже ги цитираш и останах с впечатлението, че се ги чела.В Закона не са описани коректно.Благодаря все пак, но пий едно кафе, послушай птичките и се успокой, неделя е..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Благодаря Дидо.ele, питах те нещо съвсем човешки, а ти ми отговаряш все едно съм те ощипал по носа.Исках просто да посочиш къде са описани задълженията ми, понеже ги цитираш и останах с впечатлението, че се ги чела.В Закона не са описани коректно.Благодаря все пак, но пий едно кафе, послушай птичките и се успокой, неделя е.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Както винаги, много шум за нищо. Само генерирани форумски напрежения се оказа това преброяване, реално-нищо особено. Вчера мина преброителят: мой съученик, "прокопсал" в чужбина, дошъл си за малко и в свободното си време решил да припечели 200 лв., защото явно много се е напечелил в Европата. Дадох му едно листче с написаните номера от преброяването по интернет и прощай, Григорий, по живо, по здраво. Най-смешно от всичко, свързано с преброяването, ми се стори коментара на Цецка Цачева, която се въодушеви от %-а на преброилите се електронно и изръси някакви глупости, че Народът показал, че може да е единен в името на някаква кауза Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
на мен ми е интересно как ще преброят ония църните,които са по четрипетнайсе(цитат на циганин по телевията) и не знаят колко са,защото не могат да броят до толкова...не желаят да пуснат преброител,защото ги е "страх" (ахахахаха да не им вземе чергата непрана от 15 години сигурно) и не знаят в крайна сметка кой на кого какъв роднина се пада в джумбарето
ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар