плотовете на Горене идват от завода с такова ножче (идеално е и за всякакви стикери)след 3 години употреба - плотът е като нов
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРЕМАХВАНЕ НА ВИНЕТКИ
Collapse
X
-
Тъй като другата тема за винетките вече е заключена поради изчерпване, ще сложа тук една новина, която показва, че все пак не е била съвсем изчерпана: АПИ предлага през тази година да не глобяват, ако не напишете номера на колата на винетката.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Тъй като другата тема за винетките вече е заключена поради изчерпване, ще сложа тук една новина, която показва, че все пак не е била съвсем изчерпана: АПИ предлага през тази година да не глобяват, ако не напишете номера на колата на винетката.
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
:D Росен Плевнелиев друго рече за глобите - солени, та чак ще накъртват...ама друг път - като ги приемат дИпутатИ: http://novatv.bg/bg/news/view/11932/2011/01/17/Новината на snake още не бях я чул.
Коментар
-
Аз тази сутрин си махнах стикера за ГО. Имам от въпросните ножчета, но по непонятни причини стои в чекмеджето в офиса, вместо в колатаТа се справих само с метален ключодържател, мокра кърпичка и няколко п*тки майни. Отне ми една цигара време. Доволен съм - нищо не остана по стъклото.
ex '96 Bravа 1.6 16V LPG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар