Какъв личен автомобил кара Президента/Президентшата?
Вие си знаете, ама аз да Ви подсетя! Внимавайте много с Голф - 88г. с пернишка регистрация, защото вътре може да е Георги Първанов или съпругата му Зорка Първанова!
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Струва ми се че си пропуснал още един отговор.Голф 88 г. :D :D :D
Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 Оправено! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Ама докога ще ни правят на маймуни бе, колеги...!
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Не можа ли да извади и някой Мохер . Или Трабантка като на Мони Паси :D Всъшност Митко е виновен!!! да им беше подарил Жожо Първанов щеше да му вдъхне живот
Еййй,що не прочетох по-рано тоя пост -- тия дни ходих в КАТ да си взимам талона и там пред заветното гише номер 3 се заговорих с един друг злостен нарушител и той като мен подмамен от Тъмната страна. Та неговото прегрешение е било, че се бутнал на пътя на президентския кортеж, което ще му струва 150лв. Щях да гопитам дали не е видял някой голф. ПРедставям си картинка -- сигнални коли, мотоциклетисти, патрулки, святкат лампи -- а по средата -- ГОЛФ-2 с номер РК - ХХХХ - ХХ. Обаче вий нишщо не знайте -- то само прилича на голф2, ама отвътре е Майбах!Р
Коментар