Здравейте колеги! Нов съм в форума и не съм сигурен дали темата е за тук, затова ме извинете предварително. Интересува ме модела Coupe, насочил съм се към него като евентуална покупка. Интересува ме какво трябва да се гледа при модела, има ли нещо специфично което да се гледа при огледа, Как стоят нещата с частите, Намериат ли се и скъпа ли е като поддръжка. Гледах някъде че преден капак струвал 2000?! Също така местата за пътниците отзад. Те нормално ли се чувстват като височина на тавана, или си опират главите там, подобно на Тигрите примерно, защото при тях отзад си бият главата в прозореца и е адски кофти. И кои двигател е по здрав и сполучлив от 1.8 16B и 2.0 16в.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Coupe
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Здравей и добре дошъл във форума!За Купетата накратко- аз карам Купе 1.8 и ще ти кажа аз със какво съм се сблъсквал.1.Отзад има достатъчно място.Спокойно си пътуват 2 души на дълъг път.2.Части има много, както за 1.8, така и за 2.03.Като подръжка- според мен са средно положение - всички ремаци и ролки за 1.8 с работата, - около 380лв.Предни накладки за спирачките - 40лв...Ти си предцени...Два предни носача - 250лв.4.Преден капак , втора употреба - 200лв.Има доста части за купета5.Относно дали 1.8 или 2.0 - еми и двата за мен са еднакво здрави.Имам наблюдение и над 2.0 също.Вървят почти еднакво.Но ако искаш след време да се занимаваш с някакъв вид тунинг по мотора - 2.0 е по-благоприятен.6.Разхода - 1.8 е по-икономичния.Градско 10-12,извън града - 7-8.7.При покупка гледаш всичко, което се гледа и при другите коли втора употреба.Купетата въжда трудно хващат.Ако мотора и ходовата част са в нормално състояние, всичко козметично не е трудно за оправяне.НО най-вече ако искаш с Купето да си нямаш ядове си иска постоянна и безкомпромисна подръжка на всичко по колата.Сравнение със старата немска генерация, италянката е доста финна и не търпи каране до издъхване.Ако ти се кара различна кола,с готин интериор и екстериор, която да ти доставя удоволствие при шофирането- Купето е добър избор!<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
-
такава тема вече има колега : http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=67811Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
"Два предни носача - 250лв."Кви са тия златни носачи?На Купето носачите са същите като на Типо/Темпра/Дедра/Делта/Либра/Браво/Брава/Марея.... Цените са от 65 до 80 лв.И да, такава тема има. Тази я заключвам"Нов съм в форума и не съм сигурен дали темата е за тук, затова ме извинете предварително."Да беше наистина нов, да те извиним. Но си регистриран тук от почти година...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар