И по точно от тяхносто устройство.Въпроса ми към тях е следния.Нокиа Н95 има ли предпасно стъкло на дисплея?Понеже е адски надран и искам да знам дали се сменя стаклото с панела или направо дисплея?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересува ме някой който разбира от мобилни телефони
Collapse
X
-
LiGLioTo написа:PREDATORst написа:Нокия Н95 няма предпазно стъкло,тожа което виждаш е дисплея и той ти е надран,със предпазно стъкло е следващия модел Нокия Н95 8ГБМерси колега Значи да искам кинти на тея който решиха да ми праят "руска трупа" а аз да скачам върху тела
Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
PREDATORst написа:LiGLioTo написа:PREDATORst написа:Нокия Н95 няма предпазно стъкло,тожа което виждаш е дисплея и той ти е надран,със предпазно стъкло е следващия модел Нокия Н95 8ГБМерси колега Значи да искам кинти на тея който решиха да ми праят "руска трупа" а аз да скачам върху тела
Коментар
-
LiGLioTo написа:PREDATORst написа:LiGLioTo написа:PREDATORst написа:Нокия Н95 няма предпазно стъкло,тожа което виждаш е дисплея и той ти е надран,със предпазно стъкло е следващия модел Нокия Н95 8ГБМерси колега Значи да искам кинти на тея който решиха да ми праят "руска трупа" а аз да скачам върху тела
Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
PREDATORst написа:LiGLioTo написа:PREDATORst написа:LiGLioTo написа:PREDATORst написа:Нокия Н95 няма предпазно стъкло,тожа което виждаш е дисплея и той ти е надран,със предпазно стъкло е следващия модел Нокия Н95 8ГБМерси колега Значи да искам кинти на тея който решиха да ми праят "руска трупа" а аз да скачам върху тела
Коментар
-
Riki888 написа:Четох някъде че китайското дисплейче обръща изображението.Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар